Battlefield 2042 – Season 4 Development Update is nu beschikbaar

thumbnail

Electronic Arts en DICE hebben vandaag de nieuwste Development Update voor Battlefield 2042 uitgebracht. Hierin krijgen fans een gedetailleerd overzicht van alle content die ze kunnen verwachten tijdens Season 4: Eleventh Hour, die vanaf 28 februari gratis beschikbaar is voor alle spelers.

De video wordt gepresenteerd door DICE Community Manager Tom Straatman en Associate Producer Alexia Christofi. Zij bespreken alle nieuwe content, waaronder de nieuwe map Flashpoint, de toevoeging van Specialists Camila “Blasco” en haar X6-Infiltration Device, evenals meerdere voertuigen, wapens en gadgets. Daarnaast bevat de video nog nooit eerder vertoonde gameplay-clips van ontwikkelaars die de nieuwe content demonstreren.

Tot slot geeft de video een voorproefje van de laatste in een reeks gewijzigde maps van Battlefield 2042, deze keer met Discarded. De gewijzigde map is later tijdens Season 4 beschikbaar. Ook lichten de ontwikkelaars een tipje van de sluier op door nieuwe concept art te laten zien van wat er tijdens Season 5 gaat komen.

Bekijk hier de Battlefield 2042 Season 4: Eleventh Hour Gameplay-trailer en hier de Battle Pass-trailer die eerder deze maand zijn uitgebracht.

Neem hier een kijkje voor meer informatie over de Development Update. Voor meer informatie over de verschillende edities van Battlefield 2042, ‘Dubbele Versie’ voor aankopen van current-gen-edities, acties voor EA Play- en EA Play Pro-leden en alle andere details bezoek je de website van Battlefield 2042 of volg je de game op YouTubeTwitter of Instagram.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx