Nieuwe content voor Welcome to ParadiZe

thumbnail

Enkele maanden na de release van Welcome to ParadiZe, maken Eko Software en NACON bekend dat alle spelers van deze game gratis content krijgen. De game is reeds verschenen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc en combineert combat, crafting en RPG, in een gestoorde wereld. De game is ook geselecteerd voor het Open World Survival Crafting Festival dat op Steam plaatsvindt van 27 mei tot 3 juni 2024.

Bekijk twee korte video’s voor een indruk van de nieuwe content
https://youtube.com/shorts/4JSljAvkjXo
https://youtube.com/shorts/wW5F2b4VGBk

Wanneer je je plekje in ParadiZe al had gevonden, heb je al vele malen te maken gehad met chaos en de hersenloze hordes van de ondoden. Maar daar komt nu verandering in – in negatieve zin! Er is namelijk een nieuw type zombie gearriveerd dat sterker en duurzamer lijkt dan ooit! Probeer deze Elite-zombies te hacken om een leger zombots te bouwen dat je tijdens je avonturen kan helpen. Daarnaast kun je nieuwe beloningen en uitrustingsonderdelen verzamelen die tijdens gevechten goed van pas zullen komen, bijvoorbeeld door je te versterken en genezen.

Ooit gedroomd van een huiszombie? Stel je de mogelijkheden eens voor van een zombie die je verdedigt, barricades voor je bouwt en je helpt tegen zijn soortgenoten te strijden! Probeer de Apocalyps te overleven in de open wereld van ParadiZe, solo of met anderen. Combineer survival, combat en crafting in een multiplayer open world. Word de slimste survivor om de vijandelijke facties te domineren en zorg dat je niet wordt opgegeten – al helemaal niet door Miss Daisy, de eerste zombie-olifant in de geschiedenis van de zombies. Welcome to ParadiZe is verkrijgbaar voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx