Nieuwe Back 4 Blood-trailer toont pc-functies

thumbnail

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag een nieuwe Back 4 Blood-trailer getoond met daarin de Ridden-slachtende actie uit deze co-op zombieshooter op pc. De nieuwe video belicht verschillende functies die bij de lancering naar de pc-versie van de game komen, waaronder 4K-resolutie, onbeperkte framerate, NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling), ondersteuning voor ultrabrede en multi-monitors, cross-play en verschillende andere grafische en visuele kwaliteit opties. Back 4 Blood is vanaf 12 oktober beschikbaar voor pc via de Microsoft Store, Steam en Epic Games Store.

De aankomende Back 4 Blood Open Beta start met early access van 5 tot 9 augustus voor mensen die de game hebben gepreorderd. Spelers kunnen zich ook op Back4Blood.com/Beta registreren om kans te maken op vroege toegang. Registratie garandeert echter geen toegang aangezien er een beperkt aantal codes beschikbaar is. De Open Beta gaat verder van 12 tot 16 augustus en is dan beschikbaar voor alle spelers. Beide Open Beta’s zijn speelbaar op Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc, inclusief cross-play en cross-gen-ondersteuning. Kijk voor meer informatie over de Open Beta op Back4Blood.com/Beta.

Back 4 Blood is een first-person co-op zombieshooter van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-reeks. De game bevat spannende, dynamische moment-tot-moment gameplay en zeer variabele, aanpasbare actie om gamers steeds te laten terugkeren voor meer. Het verhaal van Back 4 Blood speelt zich af na een catastrofale uitbraak, waarin het overgrote deel van de mensheid is gedood of besmet is geraakt door de Devil Worm-parasiet. Gehard door afschuwelijke gebeurtenissen en vastberaden om te vechten voor de overblijfselen van de mensheid, heeft een groep van apocalyps-veteranen zich verenigd om het op te nemen tegen de besmette Ridden en de wereld te redden.

Back 4 Blood is vanaf 12 oktober 2021 beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Pre-orders ontvangen toegang tot de early access van de Open Beta van 5 tot 9 augustus, samen met een bonus Fort Hope Elite-wapenskinpakket.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box