Spring vanaf vandaag door de tijd in de kleurrijke JRPG Cris Tales!

thumbnail

Mindscape en Modus Games hebben aangekondigd dat de kleurrijke JRPG Cris Tales vanaf vandaag verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X. In Cris Tales kunnen spelers de wereld redden door het verleden, heden en toekomst te laten samenkomen op één scherm!

Zie hoe Crisbell beproevingen moet doorstaan om de toekomst opnieuw vorm te geven in de nieuwe trailer ter gelegenheid van de launch: https://youtu.be/ycNSDzakI0I

Cris Tales is een liefdesbrief aan klassieke JRPG’s, waarin spelers het verbazingwekkende vermogen van Crisbell kunnen gebruiken om tussen tijdperken te switchen. Hiermee kunnen ze zowel burgers in de koninkrijken van Crystallis helpen als verrassingsaanvallen op vijanden uitvoeren. Om de magische wereld te redden van het dreigende kwaad, moet Crisbell al haar kracht gebruiken om de verschillende tijdsperioden te vormen, terwijl ze bondgenoten verzamelt die haar zullen helpen bij haar missie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box