NBA 2K23 Seizoen 5: Geniet van de Miami Vibes vanaf 24 februari

thumbnail

Vandaag onthulde 2K dat NBA 2K23 Seizoen 5, met nieuwe content en beloningen, op vrijdag 24 februari naar MyCAREER, MyTEAM en The W* komt. NBA 2K23 zal ook de NBA 2K Producer Series voortzetten in Season 5 met een geheel nieuwe tracklist die beschikbaar is in-game en een uitnodiging voor wereldwijde artiesten om hun beste verses in te sturen.

In NBA 2K23 Seizoen 5 worden spelers verwelkomd in Miami, het land van ongerepte, witte stranden, tropische art deco en regerend Zesde Man van het Jaar, de Heat’s Tyler Herro. De 23-jarige spelmaker brengt elke wedstrijd warmte met zijn levendige assortiment vaardigheden en nu pronkt hij ermee in Seizoen 5 als de hoofdrolspeler. Meer updates zijn onder andere:

 • MyCAREER-uitbreidingen bieden spelers tropische beloningen om vrij te spelen, waaronder een Hawaï-shirt, een Ja Morant-schoen en een gloednieuwe Pocket Bike om door The City (New Gen) en The G.O.A.T. Boat (Current Gen) te cruisen terwijl je je een weg naar Level 40 baant.
 • MyTEAM in Seizoen 5 zal de eerste kaart ooit met 99 punten bevatten voor het bereiken van Level 40 in NBA 2K23, een Dark Matter Tyler Herro, en om je reis naar Level 40 te beginnen, ontvangen spelers een Free Agent Miami Heat LeBron James kaart. De MyTEAM-beloningen van dit seizoen zitten zoals altijd boordevol beloningen, dus kijk uit naar beloningen gedurende het seizoen en een gloednieuwe Domination tier. Bovendien worden er meer dan 400 nieuwe kaarten toegevoegd, waaronder ’23 NBA: Series 2 kaarten en 30 nieuwe Pink Diamond Collection Complete Rewards om te verdienen.
 • De W*-updates bevatten content rond de regerend kampioen Las Vegas Aces, waaronder een Becky Hammon Head Coach-kaart, T-Shirt en meer. Extra updates omvatten Kledingbundels, Player Boosts en meer.
 • 2K Beats zet zijn inaugurele NBA 2K Producer Series voort met een heel seizoen van gloednieuwe beats van topproducers BoogzDaBeast, JohnG, Kosine, Big Duke, Bizness Boi en WondaGurl. Spelers kunnen hun eigen verses opnemen over deze beats en deze delen op sociale media met behulp van #NBA2KProducerSeries om hun eigen talent aan de wereld te tonen.

Bekijk voor alle details van Seizoen 5 van NBA 2K23 het laatste Courtside Report. NBA 2K23 is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en pc-platforms. Ga voor meer informatie naar de officiële website van de game.

NBA 2K23 is ontwikkeld door Visual Concepts en heeft de PEGI 3-rating gekregen.

Volg NBA 2K23 op TikTokInstagramTwitterYouTube en Facebook voor al het laatste nieuws.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx