Blood Bowl 3 is nu verkrijgbaar

thumbnail

De Franse game-ontwikkelaar Cyanide Studio en uitgever NACON maken met plezier bekend dat Blood Bowl 3 vanaf vandaag verkrijgbaar is voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Bekijk hier de launch trailer voor Blood Bowl 3

Blood Bowl 3 is een getrouwe videogame-versie van het legendarische bordspel, inclusief de nieuwe features uit de nieuwste versie – en natuurlijk alle maffe humor. Een feest voor alle fans van tactische turn-based games en fantasy football!

Een Campaign vol humor en parodieën
In de nieuwe Campaign kun je het opnemen tegen zes trainers, die er alles aan zullen doen om je te verpletteren. Komen hun sponsors je bekend voor? Dat is niet zo raar. Deze mode geeft een nieuwe draai aan de wereld van Blood Bowl, geheel in de humoristische geest van de franchise.

Vernietig de andere spelers (op het veld, uiteraard)!
Er is al evenveel liefde gestoken in de online-mode en PvP-wedstrijden om ze in dit deel epischer dan ooit te maken! Gloednieuwe facties en diverse game-modes zorgen voor nog meer speelplezier.

Voordat de officiële klassementen van Season 1 beginnen, kun je via het matchmaking-systeem al potjes tegen tegenstanders van jouw niveau spelen. Met het door spelers beheerde toernooisysteem kun je ook je eigen competities opzetten.

Toon je stijl in het stadion
Blood Bowl 3 heeft diverse aanpassingsopties die de game-ervaring werkelijk tot leven wekken. Spelers kunnen diverse opties gebruiken om hun teams naar eigen smaak vorm te geven, van teamkleuren tot voorwerpen en cheerleaders.

Bereid je voor op het slachtseizoen!
Blood Bowl 3 biedt de speler-community voor het eerst een seizoenssysteem. Dit systeem moedigt aan tot competitief spelen en levert nieuwe content, als onderdeel van de Blood Pass. Elke drie maanden begint een nieuw seizoen met een nieuwe factie en een nieuwe Blood Pass. Door wedstrijden te spelen kunnen spelers stijgen in de 50 tiers van de Blood Pass om gratis beloningen vrij te spelen, met de nieuwe factie als beloning voor het bereiken van de hoogste tier. Deze seizoenen maken de game extra spannend met nieuwe features en doorgaande uitdagingen!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx