Vier Black Desert’s PC en console verjaardagen met beloningen

thumbnail

Populaire MMORPG uitgever en ontwikkelaar Pearl Abyss viert drie verjaardagen met betrekking tot Black Desert Online and Black Desert Console. De community kan vanaf vandaag uitkijken naar een maand vol verjaardagspret in de vorm van events, live streams en giveaways.

BLACK DESERT ONLINE PC

Black Desert Online PC viert haar zevende verjaardag met een speciale stream in de avond op 3 maart om 9 uur. De stream is te bekijken op zowel YouTube en Twitch. Vanaf vandaag kunnen spelers al meedoen met de festiviteiten door Black Desert Online te spelen en deel te nemen in de vele festiviteiten vol beloningen. De events zullen tot en met 29 maart plaatsvinden.

Een speciale infographic toont Black Desert Online’s hoogtepunten, speler prestaties en andere interessante statistieken. Noord-Amerikaanse en Europese spelers gaven in 2022 de voorkeur aan het spelen van de Dark Knight Class, de Kuku Pet was de meest populaire helper en is de Centaurus Axeman de meest afgeslachte vijand in de game. Tenslotte zijn er meer dan 8 miljoen karakters aangemaakt op de Noord-Amerikaanse en Europese servers. Check de infographic hieronder voor meer interessante feiten.

Naast de jubileum festiviteiten, kijken spelers ook halsreikend uit naar de aankomende PC expansie Land of the Morning Light die in de eerste helft van 2023 uitkomt. Deze door Koreaanse folklore geïnspireerde regio zit vol met nieuwe verhalen en een prachtig land om te verkennen. Dit wordt één van Black Desert Online’s grootste expansies van 2023 en biedt verder unieke content zoals nieuwe boss fights, set pieces en beloningen. Bekijk de Black Desert Anniversary trailer voor een eerste glimp.

Jaehee Kim, Executive Producer van Black Desert zegt: “We zijn verheugd dat er zoveel avonturiers zijn bijgekomen sinds onze vorige verjaardag en we hebben interessante inzichten gekregen in wat de voorkeuren zijn en we zijn verheugd om deze te delen via deze infographic. Het inspireert ons om met nieuwe unieke gameplay ervaringen te verzinnen, terwijl we toegewijd zijn om onze community te versterken door nieuwe avonturen te bieden zoals de aankomende Land of the Morning Light expansie”

BLACK DESERT CONSOLE

Black Desert Console viert haar vierde verjaardag en het is daarnaast drie jaar geleden dat cross play functionaliteit werd toegevoegd voor Xbox en PlayStation communities. Black Desert Console zal ook een verjaardag stream organiseren, welke op 4 maart om 9 uur ‘s avonds plaats zal vinden op YouTube en Twitch. Tot 29 maart kunnen console spelers zich tegoed doen aan de vele in-game events en beloningen door simpelweg de game te spelen. Zie hieronder een overzicht van de beloningen.

AMAZON PRIME GAMING FOR PC AND CONSOLE

Pearl Abyss heeft daarnaast een speciale verjaardagsbundel gecreëerd voor alle Amazon Prime Gaming leden die de game spelen op PC en Console. Deze bundel heeft een waarde van 50 Euro en kan vanaf 28 februari gratis geclaimd worden door alle Amazon Prime leden in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa. De bundel bevat vier waardevolle in-game items zoals de The Rabbit Selection Box, The Secret Book of Old Moon, Little Black Spirit Band Jukebox, en Valks’ Support Box. Check Black Desert op Amazon Prime Gaming voor meer informatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx