Naughty Dog: Uncharted gebruikt slechts 1/3 kracht PS3

thumbnail

Op dit moment is Uncharted: Drake’s Fortune toch wel de mooiste PlayStation 3 game tot dusver gebleken. Echter mogen we nog heel wat meer gaan verwachten van de console in de nabije toekomst. De website van ThreeSpeech hield namelijk een interview met Naughty Dog’s Evan Wells. Hem werd gevraagd om de interessantste details.

Zo zegt de man dat Naughty Dog momenteel geen plannen heeft voor downloadbare content voor Uncharted. In plaats van extra features als download had men besloten deze al in de game te integreren. Hij bedoelt hiermee de medal points die je kunt verdienen. Zo kun je allerlei content unlocken met het zoeken van schatten bijvoorbeeld. De medailles die je in de game kunt verzamelen zullen waarschijnlijk geïntegreerd worden in Home als Home Trophies, welke je in je virtuele kamer kunt plaatsen.

Meest opvallend detail is toch wel de bekendmaking van de system resources waarvan men nu nog slechts gebruik maakt. Op dit moment gebruikt Uncharted namelijk nog slechts 1/3 van de kracht van de PlayStation 3. Hierdoor blijft nog een grote berg met potentie over voor de toekomst om de game grafisch nog op te schroeven. Naughty Dog zegt verder niet van plan te zijn om zoals Insomniac direct met een nieuwe PS3 game te komen. Echter zal een project ongetwijfeld wel binnen enkele maanden ingepland worden, als Uncharted helemaal achter de rug is.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx