NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS is nu beschikbaar

thumbnail

Bandai Namco Europe S.A.S. heeft vandaag aangekondigd dat NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS, het nieuwe deel in de Ultimate Ninja STORM-serie, nu verkrijgbaar is op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS heeft het grootste roster in een NARUTO-game met meer dan 130 personages, waaronder nieuwe toevoegingen zoals Ashura en Indra Otsutsuki, en de BORUTO-personages Boruto (Karma), Kawaki en Jigen. De game bouwt voort op het succes van de franchise en bevat scherpe graphics in de stijl van de anime, samen met dynamische gevechten met ondersteuning tot 60 fps op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS laat spelers met de nieuwe eenvoudige besturingsmodus aan de slag gaan die krachtige combo’s en technieken activeert met één enkele knop. De History-modus bevat geselecteerde scènes uit het verhaal van NARUTO die zich richten op de diepe band tussen Naruto en Sasuke, terwijl een origineel speciaal verhaal over Boruto spelers de jonge ninja laat incarneren terwijl hij de Fifth Great Ninja War probeert te voorkomen.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS is beschikbaar in volgende edities:

 • De Standard Edition (basisgame)
 • De Deluxe Edition voegt de Season Pass toe aan de basisgame. De Season Pass bevat 5 personages die later nog worden aangekondigd. De editie bevat ook de Season Pass Bonus (1 kostuum) en de Deluxe Bonus (1 kostuum)
 • De Ultimate Edition bevat dezelfde inhoud als de Deluxe Edition en voegt de Ultimate Bonus toe met daarin 5 kostuums en 2 accessoires
 • De Collector’s Edition bevat de basisgame, een steelbook case, 2 exclusieve figurines en een speciale omkeerbare inlay
 • De Premium Collector’s Edition, enkel verkrijgbaar via de Bandai Namco Store, bevat de basisgame, 2 figurines, een steelbook, een speciale omkeerbare inlay, 6 verzamelkaarten, 1 officiële rol, de Season Pass, de Season Pass Bonus, alsook de Deluxe en Ultimate Bonus

Het Nostalgic Anime Song & Item Pack is nu ook verkrijgbaar en bevat 5 iconische nummers uit de NARUTO-anime en 3 in-game items. Met dit pakket kunnen spelers genieten van nostalgische Naruto-liedjes door de muziek in het spel te veranderen tijdens wedstrijden. Daarnaast is de Sound Ultimate Bundle ook alleen op Steam verkrijgbaar (voor een beperkte periode), met dezelfde content als de Ultimate Edition en het Nostalgic Anime Song & Item Pack.

Voor meer info rond NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS en andere producten van Bandai Namco Entertainment, bezoek: www.bandainamcoent.eu. Vervoeg het gesprek via: https://twitter.com/Narutovideogame.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx