NACON presenteert streams van Blood Bowl 3 en Roguebook

thumbnail

Tijdens het Steam Digital Tabletop Fest 2021, dat plaatsvindt van 21-25 oktober, legt NACON zijn kaarten op tafel met exclusieve livestreams van Roguebook en Blood Bowl 3.

Klik hier voor het Steam Digital Tabletop Fest

De livestream van Blood Bowl 3 wordt uitgezonden op vrijdag 22 oktober om 15.00 uur, met als gastheren twee leden van de ontwikkelstudio Cyanide: projectleider Gautier Bresard en QA-leider Victor Wathier. Ze zullen praten over het ontstaan van Blood Bowl 3, de laatste beta en de verbeteringen die zijn doorgevoerd op basis van de feedback van fans.

Tijdens de livestream van Roguebook zal het Abrakam Entertainment-team de nieuwste updates voor deze roguelike deckbuilder bespreken, en het hebben over de toekomst van de game. Daarnaast wordt er gesproken over de kaartontwerpwedstrijd, waarvan de winnaar werd beloond met een legendarische Magic: The Gathering-kaart met een waarde van $ 20.000: de Black Lotus. Deze livestream wordt uitgezonden op 25 oktober om 01.00 uur.

Blood Bowl 3 wordt grappiger, bloederiger en heftiger dan ooit, en zal daarmee zeker in de smaak vallen bij zowel de fans van het universum als liefhebbers van strategy-games. De voltooide versie krijgt 12 teams met elk hun eigen veld en cheerleaders, de Campaign- en Multiplayer-modes, en meer aanpassingsopties dan in alle eerder verschenen Blood Bowl-games.

Roguebook is ontwikkeld door Abrakam Entertainment en mede ontworpen door Richard Garfield, de maker van Magic: The Gathering. In de betoverende wereld van Faeria kunnen spelers 2 van de 4 beschikbare helden kiezen om met hun eigen team de legendes en turn-based gevechten van het Roguebook te trotseren.

Roguebook is nu verkrijgbaar op Steam
De game komt later ook naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Blood Bowl 3 verschijnt in vroegtijdige toegang op pc. De volledige game verschijnt later voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Steam en Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box