Mijn Vriendin Peppa Pig vanaf vandaag verkrijgbaar

thumbnail

Word Peppa Pig’s nieuwste vriend in Outright Games’ ‘Mijn Vriendin Peppa Pig’, nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, Stadia en pc. Speel als je eigen personage in dit spannende, nieuwe avontuur voor één speler aan de zijde van Peppa Pig zelf, terwijl je deelneemt aan allerlei leuke activiteiten en je eigen, unieke verhaal creëert waarin je Peppa’s wereld verkent.

Fans van de bekende serie kunnen samen met Peppa op stap en andere personages ontmoeten zoals Moeder en Vader Pig, Suzy en Meneer Pomfrieto in dit interactieve avontuur. Dankzij eenvoudige controls, kunnen kleine biggetjes en hun ouders uren speeplezier beleven in deze singleplayer videogame.

“We vonden het spannend de wereld van Peppa Pig naar de fans te brengen in deze gloednieuwe  videogame,” aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “Het was leuk een videogame in samenwerking met Hasbro te ontwikkelen waarin de spelers het hoofdpersonage in hun eigen avontuur worden wanneer ze naast de zijde van Peppa Pig vertoeven. De game is ontwikkeld voor jonge kinderen om samen met hun ouders van te genieten en te ontdekken welke leuke zaken Peppa’s wereld te bieden heeft.”

Peppa Pig werd voor het eerst uitgezonden in 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot de koningin van de kleuterschool. Peppa wordt uitgezonden in meer dan 180 landen, de nummer één meest gestreamde voorschoolse tv-show voor kinderen wereldwijd.

Mijn Vriendin Peppa Pig is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, Stadia en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box