Nacon presenteert een ambitieuze line-up en onthult gespecialiseerde afdeling in racing

thumbnail

Sinds het begin van deze week vindt de zevende editie van Bigben Week plaats, in het hart van Parijs. Tijdens deze week zijn journalisten en internationale partners uitgenodigd om de exclusieve nieuwe producten te bekijken van NACONs toekomstige catalogus van games en accessoires. De designers en ontwikkelteams zijn ook aanwezig om hun nieuwste projecten met bezoekers te bespreken.

NACON RICHT EEN RACE-AFDELING OP

Puttend uit vele jaren klantgerichte ervaring, maakt NACON vandaag bekend dat ze een nieuwe afdeling hebben opgericht die is gespecialiseerd in Racing. Voortbouwend op alle vaardigheden die in ruim 10 jaar zijn ontwikkeld binnen de studio KT Racing en door de NACON-ingenieurs die de premium en innovatieve accessoires van het merk ontwerpen, presenteert NACON tijdens de Bigben Week met trots zijn nieuwe afdeling, die een natuurlijke stap vertegenwoordigt in de evolutie van de expertise van het bedrijf.

EERSTE DIRECT DRIVE PREMIUM stuurwiel
Tegelijk met de nieuwe Racing-afdeling onthulde NACON het premiummerk Revosim en het eerste stuurwiel van dit merk. Het prototype van dit product, dat wordt geleverd met een Direct Drive-motor, een GT-stuur en een set pedalen met een load cell, werd tijdens de Bigben Week gedemonstreerd op een simulator met D-BOX-haptische actuators. Het Revosim-assortiment wordt de komende maanden verder ontwikkeld. Spelers kunnen nu al een mobile app downloaden waarmee ze hun ervaring kunnen aanpassen. Het nieuwe Revosim-stuurwiel vertegenwoordigt een technologisch hoogstaande combinatie van reactiegevoeligheid, precisie en kwaliteit. Meer details worden in de komende maanden bekendgemaakt.

RELEASEDATUM VOOR TEST DRIVE UNLIMITED SOLAR CROWN
De racegame die autofans met flitsende wagens laat racen over de straten van Hong Kong Island, dat 1:1 in de game is nagebouwd, heeft nu een releasedatum! De langverwachte game is vanaf 12 september 2024 verkrijgbaar. Vanaf 5 september 2024 is de game voor mensen die hem pre-orderen te spelen in Vroegtijdige toegang. Ter ere van de release-aankondiging en de opening van pre-orders is een nieuwe gametrailer uitgebracht.

EEN LINE-UP MET VOOR ELK WAT WILS

Ook dit jaar kunnen spelers tijdens de Bigben Week een eerste blik werpen op diverse nieuwe games, waaronder GreedFall II: The Dying World, wat één van de grootste releases van 2024 belooft te worden. De gameplay van dit nieuwe deel, dat speelt in dezelfde wereld als de voorganger, biedt spelers een indrukwekkend grote vrijheid om hun eigen keuzes te maken en een diepgaand verhaal. Daarnaast is het vechtsysteem aangepast om de focus meer op tactiek en strategie te leggen. Spelers kunnen de komende zomer in Vroegtijdige toegang al met de game aan de slag op pc (Steam).

Bekijk hier de 2 nieuwe gametrailers
https://youtu.be/sT6AE0pnOB8

https://youtu.be/C4rSMcO95Zs

De zevende Bigben Week heeft ook sportfans heel wat te bieden, waaronder de nieuwe wielrengames Tour de France 2024 en Pro Cycling Manager 2024, naast het nieuw onthulde Rugby 24, en TIEBREAK, een officiële game van de ATP en WTA die nu al toegankelijk is via Vroegtijdige toegang. Bij de release bevat de game de officiële seizoenen van de ATP en WTA en het meest complete aanbod huidige spelers, inclusief Novak Djokovic en Coco Gauff. De volledige versie komt op 22 augustus 2024 beschikbaar voor pc, PS5, PS4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Tijdens de Bigben Week werd ook aandacht geschonken aan het derde hoofdstuk van Ravenswatch, Fall of Avalon, een game met een community van ruim 500.000 spelers. Het nieuwe hoofdstuk levert een nieuwe map, nieuwe vijanden en nieuwe manieren om te spelen, inclusief aanpasbare uitdagingen. In deze roguelike game, die al beschikbaar is in Vroegtijdige toegang, speel je als een van de 8 helden die zijn geïnspireerd door sprookjes en legendes, in solo of co-op voor maximaal 4 spelers. De definitieve versie verschijnt later dit jaar.

Ook Ambulance Life: A Paramedic Simulator, een nieuwe game in de Life-reeks, werd voor het eerst gepresenteerd. In de game neemt de speler de rol aan van aan ambulancebroeder die eerste hulp moet verlenen aan gewonden en onder uitdagende omstandigheden belangrijke keuzes moet maken. Ambulance Life: A Paramedic Simulator verschijnt in 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Daarnaast is een nieuwe game voor kinderen en het hele gezin aan de catalogus toegevoegd: Cat Rescue Story. In deze game moeten spelers een asiel opbouwen om te zorgen voor schattige katten en nieuwe baasjes voor ze te vinden. De game verschijnt op 26 september voor Nintendo Switch, Xbox Series X|S, PS4 en PS5 en is tijdens de Bigben Week al te spelen.

NIEUWE ACCESSOIRES VOOR ELKE SPELER

NACON, dat wereldwijd bekend staat om de kwaliteit van zijn producten, presenteerde tijdens de zevende editie van Bigben Week enkele nieuwe accessoires.

RIG
Na het succes van hun gamingheadsets uit de PRO-serie werd het nieuwste model van de RIG-serie onthuld, de RIG 900 MAX. Deze ultralichte premium draadloze headset is voorzien van een versterkte stalen hoofdband en uitgerust met draadloze tech en Bluetooth-technologie. De headset wordt geleverd inclusief een opberghoes en oplaadbasis.

Daarnaast werden diverse kleuren gepresenteerd voor de vlaggenschipmodellen van de RIG-gamingreeks, voor zowel de bekabelde versie (300 PRO Cosmic Purple, 300 PRO Galaxy Purple, 300 PRO Acid Camo) als de draadloze versie (600 PRO White en 600 PRO Acid Camo).

NACON voor Xbox
NACONs aanbod van officiële accessoires voor Xbox Series X|S en Xbox One, dat werd gelanceerd in 2021, is warm ontvangen in Europa en Noord-Amerika. Na het succes van de Evol-X, die werd geprezen om zijn prestaties, comfort en gebruiksgemak, presenteert NACON tijdens de Bigben Week zijn volledige Xbox-compatibele assortiment, dat de komende maanden nog verder zal worden uitgebreid.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx