Nacon breidt reeks simulatie-games uit met Architect Life: A House Design Simulator

thumbnail

NACON en de studio Shine Research onthullen met veel plezier de ontwikkeling van een nieuw project in de Life-serie: Architect Life: A House Design Simulator. Deze game nodigt spelers uit om een architectenbureau te runnen dat droomhuizen voor klanten bouwt. De game verschijnt in 2025 voor pc, PS5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Bekijk hier de aankondigingstrailer van de game

Wie droomt er nou niet van, het creëren van je ideale huis? Liefhebbers van open ruimtes, moderne of traditionele architectuur kunnen in Architect Life ontwerpen wat ze maar willen en hun creativiteit helemaal de vrije loop laten. Met een geavanceerde, gebruiksvriendelijke constructie-tool, kunnen ze elk denkbaar huis maken in de sandbox-mode, of hun eigen architectenbureau beginnen in de career-mode en de dromen van het klanten tot leven wekken.

Dankzij de vele opties en het brede scala aan mogelijkheden zal elk project uniek zijn, of het nu gaat om het ontwerpen van een huis, het decoreren van een interieur, of het verbeteren van een exterieur. Bij elke stap kan de speler zijn woning virtueel bezoeken om te zien of alles aan de specificaties en de wensen van klanten voldoet. Spelenderwijs worden ook nieuwe vaardigheden vrijgespeeld.

“Veel mensen dromen over hun ultieme huis en inrichting, dus is het hoogst bevredigend om dit op het scherm tot leven te wekken met Architect Life. Door de technische expertise binnen onze studio optimaal te benutten, hebben we een game gemaakt die zowel uitgebreid als voor iedereen toegankelijk is, zodat iedereen zijn dromen kan verwezenlijken. We hopen dat elke speler hiermee zijn eigen ‘Home sweet home’ zal creëren”, aldus Sylvain Grosdemouge, CEO en oprichter van Shine Research.

Architect Life: A House Design Simulator verschijnt in 2025 voor pc, PS5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx