NACON CONNECT samenvatting van de vele aankondigingen

thumbnail

NACON deelt met veel plezier een samenvatting van de vele aankondigingen die werden gedaan tijdens NACON Connect, de online persconferentie die vandaag om 19 uur werd uitgezonden.

Bekijk hier NACON Connect 2021: https://youtu.be/Th6XmZ_F8DI

NACON Connect 2021 toonde enkele projecten waar gamers al lang naar uitkijken, zoals Vampire: The Masquerade – Swansong (Big Bad Wolf), Steelrising (Spiders) en het langverwachte Test Drive Unlimited Solar Crown (KT Racing). Daarnaast kondigde NACON enkele games aan die momenteel in ontwikkeling zijn: Ad Infinitum  (Hekate), Clash: Artifacts of Chaos  (Ace Team) en RoboCop: Rogue City  (Teyon).

Uiteraard waren ook de accessoire-teams van NACON en RIG present. Zij gaven kijkers een exclusieve eerste blik op een reeks geweldige nieuwe producten voor bezitters van Xbox One, Xbox Series X|S, pc en PlayStation®5.

Via zo’n 20 trailers en gloednieuwe content, naast verschijningen van special guests als Sébastien Loeb (WRC 10), The Bloody Beetroots (RiMS Racing) en professioneel skateboarder Daewon Song (Session.), presenteerde NACON een catalogus met een ongekende variatie aan ervaringen van een enkele videogame-uitgever.

Door gamers in het hart van zijn strategie te plaatsen, wil NACON de meest gepassioneerde gamers in vervoering brengen. Of ze nu houden van racen, sport, roguelikes, action-adventures of simulators, deze nieuwe editie van NACON Connect leverde opwindend nieuws in alle genres.

Daal af in de duisternis van Vampire: The Masquerade – Swansong
Galeb, een van de drie speelbare personages in Vampire: The Masquerade – Swansong (Big Bad Wolf), is een 300 jaar oude vampier. De rechtvaardige en onverstoorbare Galeb zal een hoofdrol spelen in de gebeurtenissen die een grote impact hebben op de Camarilla, het geheime genootschap waar vampiers deel van uitmaken. Bekijk de video.

Keer terug naar Middle-earth met The Lord of the Rings™: Gollum
Daedalic Entertainment presenteerde een nieuw interview over The Lord of the Rings: Gollum, waarin producer Harald Riegler de personages en omgevingen introduceert die Gollum op zijn reis zal tegenkomen. In dit stealth-action adventure gaat spelers met het iconische personage Gollum op reis om zijn dierbare ring terug te vinden. Terwijl Gollum wordt verscheurd tussen twee persoonlijkheden, bepaalt de speler of de donkerder kant van Gollum het overneemt, of dat er nog een restje rede van de oude Sméagol resteert… Bekijk de video.

Steelrising, een alternatieve versie van de Franse revolutie

Jehanne Rousseau, oprichter en creative director van de ontwikkelstudio Spiders, introduceerde een eerste blik op de gevechten van Steelrising. In deze action-adventure game die speelt in een alternatief 18e-eeuws Parijs, zijn de gevechten even bepalend als uitdagend, en kan elke inschattingsfout fataal zijn. Bekijk de video.

Blood Bowl 3: klaar om touchdowns te scoren?
Blood Bowl 3 wordt grappiger, bloederiger en spectaculairder dan ooit. De Campaign van de game werd geïntroduceerd via een interview met Yoann Drulhe, lead cinematic artist bij CyanideBlood Bowl 3 komt in februari 2022 naar pc en consoles. Bekijk de video.

RoboCop: Rogue City – NACON blaast een legendarische franchise nieuw leven in
In deze first-person shooter speel je met Alex Murphy, ook wel bekend als RoboCop: “Part Man, Part Machine, All Cop.”  Ontwikkelaar Teyon schept een origineel verhaal in het universum van de franchise, waarin het je taak is om de stad Detroit te beschermen. Bekijk de video.

Roguebook: nieuwe, gratis content volgt op succesvolle release

Volgend op de zeer succesvolle lancering op 17 juni, is er alweer nieuwe content onderweg naar Roguebook. De eerste gratis update komt binnenkort beschikbaar voor deze roguelike deckbuilder die is ontwikkeld door Abrakam en mede ontworpen door Richard Garfield, de maker van Magic: The GatheringBekijk de video.

Ad Infinitum: overleef jij de ongekende gruwelen van de oorlog?

NACON bundelt zijn krachten met de Duitse studio Hekate voor Ad Infinitum, een nieuwe, verhaalgedreven horror-game-franchise. De eerste trailer schetst de unieke sfeer van de game en toont hoe de speler als soldaat afdaalt in de nachtmerries van de Eerste Wereldoorlog. Bekijk de video.

Rogue Lords: de duivel komt in september
Een nieuwe gameplay-trailer onthulde meer details over Rogue Lords (Cyanide, Leikir Studio), de diabolische roguelike waarin valsspelen een belangrijke rol speelt. De game verschijnt op 30 september voor pc. Bekijk de video.

De makers van Zeno Clash keren terug met Clash: Artifacts of Chaos
Clash: Artifacts of Chaos werd aangekondigd tijdens NACON Connect en wordt ontwikkeld door  ACE Team, een getalenteerde Chileense studio. Verken de unieke wereld Zenozoik en versla de beste krijgers, zonder de vreemde regels van Het Ritueel te overtreden. Bekijk de video.

Professioneel skateboarder Daewon Song prijst de uitmuntendheid van Session.

Daewon Song werd in 2006 door Thrasher Magazine benoemd tot Skater of the Year in 2006 en trad in 2017 toe tot de Skateboarding Hall of Fame. Daarom was het een eer om te horen wat hij zei over Session., de skateboarding-game van crea-ature Studios Inc. die een nieuwe standaard voor het genre zet. Er werd ook een nieuwe update aangekondigd die vanaf vandaag via vroegtijdige toegang verkrijgbaar is op Steam, Xbox Series X|S en Xbox One. Bekijk de video.

Nieuwe teaser voor Rugby 22

NACON en Eko Software toonden de eerste trailer voor Rugby 22. Deze game is gepland voor een release in januari 2022. Bekijk de video.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  890
  16 dagen geleden

  De twee games die ik alvast zeker ga spelen zijn rogue lords en vampire masquerade.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box