Charmante indiegame SCHiM springt uit de schaduw met speelbare demo

thumbnail

SCHiM is een unieke Nederlandse game die al talloze awards en nominaties heeft ontvangen en op 18 juli 2024 zal verschijnen voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en op Steam. De game heeft lovende recensies gekregen van gerenommeerde media wereldwijd en werd al eerder gepromoot door PlayStation en Nintendo. Het is momenteel een van de meest gewishliste games.

Van 10 juni tot 17 juni zal SCHiM deelnemen aan Steam Next Fest, maar spelers kunnen de demo-versie vanaf vandaag al ervaren.

SCHiM is een ontspannende en unieke indiegame waarin spelers een verloren schaduw helpen zijn weg terug te vinden naar zijn menselijke eigenaar door te springen tussen schaduwen. Terwijl spelers slimme manieren ontdekken om door de wereld te bewegen, worden ze beloond met kleine verhalen en charmante details die in de omgeving verborgen zijn. Veel locaties in het spel zijn gebaseerd op echte plekken in Noord-Holland en Friesland, wat de game een uniek Nederlands tintje geeft.

De speelbare demo biedt een voorproefje van wat de volledige game te bieden heeft. De volledige release van SCHiM staat gepland voor 18 juli 2024 op de bovengenoemde platformen.

Voor meer informatie, bezoek de officiële website van SCHiM.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx