MY.GAMES viert 70 miljoen installaties van zombie-shooter ‘Left to Survive’

thumbnail

MY.GAMES, een toonaangevende Europese ontwikkelaar en uitgever van videogames, heeft vandaag aangekondigd dat de populaire mobiele game Left to Survive een indrukwekkende mijlpaal heeft bereikt: namelijk meer dan 70 miljoen installaties wereldwijd. Sinds de lancering van de game is de omzet gestaag gegroeid, met een totaal van meer dan $140 miljoen.

“We zijn verheugd dat Left to Survive nog steeds de harten van spelers weet te veroveren,” zegt Dmitry Lyust, COO van Whalekit bij MY.GAMES. “Onze toewijding om frisse, unieke content te blijven leveren blijft onverminderd. Hoewel we nog niet alle details kunnen onthullen van wat er dit jaar komt, zijn we ervan overtuigd dat spelers heel enthousiast gaan worden.”

In 2024 gaat Left to Survive twee grote evenementen introduceren, elk met unieke thema’s die gedurende het jaar worden uitgerold. Om de diversiteit aan gameplay te vergroten, blijft het Left to Survive-team een intensief schema van live evenementen onderhouden. Dit schema bestaat maandelijks uit twaalf nieuwe evenementen en de introductie van nieuwe zombies met innovatieve mechanics. Daarnaast gaan dit jaar een aantal basis spelelementen verbeterd worden, met speciale aandacht voor PvP- en clanfunctionaliteiten.

Left to Survive plaatst spelers in een post-apocalyptische wereld die overspoeld is door zombies, waarin de mensheid probeert te overleven. Met verschillende wapens, zoals geweren, granaten en shotguns, moeten spelers veilige toevluchtsoorden vinden en mede-overlevenden redden. Spelers kunnen deelnemen aan toernooien om wapens en uitrusting te verzamelen, basissen te bouwen voor overlevenden en expedities te ondernemen om helden van deze post-apocalyptische wereld te ontmoeten. Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om andere spelers uit te dagen in PvP-wedstrijden en speciale ‘helicopter raids’, waarbij ze hun schietvaardigheden kunnen demonstreren.

Het spel is beschikbaar op verschillende platforms en biedt volledige cross-platform compatibiliteit. Dit stelt spelers in staat om hun voortgang naadloos over te dragen tussen verschillende apparaten, waardoor ze altijd en overal van de game kunnen genieten.

Left to Survive is beschikbaar op Android, iOS, Steam en MY.GAMES platforms

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx