Troy Baker bevestigt of hij wel of niet in GTA 6 zal acteren

thumbnail

Veteraan-acteur Troy Baker heeft gezegd of hij de stem zal inspreken van de protagonist in GTA 6. Jason is één van de main characters in de game en er is een vrouwelijk karakter genaamd Lucia. Rockstar moet nog onthullen wie de stemmen zal inspreken van deze 2 personen. In een interview met de Movie Dweeb zegt Baker dat hij niet de acteur zal worden voor de game.

Troy Baker is een bekende stemacteur en acteur uit de Verenigde Staten. Hij is vooral beroemd vanwege zijn werk in videogames, waar hij vaak de stemmen van belangrijke personages vertolkt. Hij heeft bijgedragen aan veel populaire titels, zoals “The Last of Us”, waar hij Joel’s stem insprak, en “BioShock Infinite”, waar hij Booker DeWitt vertolkte. Naast zijn werk in videogames heeft hij ook in verschillende animatieseries en films gespeeld. Troy Baker staat bekend om zijn veelzijdigheid en talent als stemacteur en heeft vele fans over de hele wereld.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2904
  2 maanden geleden

  Omdat ze nu vaker modellen en acteurs kiezen voor de rollen ben ik wel altijd benieuwd naar de gezichten achter de schermen.Vooral als ik zo gehecht geraakt ben aan een game personage.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx