Developer Singularity 6 snijdt hard in personeel

thumbnail

Bij Palia-ontwikkelaar Singularity 6 wordt flink gesneden in het personeel. Er zou zo’n 35% van de mensen ontslagen worden. Dat lezen we via de IGN en wordt door de studio bevestigd.

Singularity 6 is een onafhankelijke gamestudio gevestigd in Los Angeles, Californië. De studio werd opgericht door voormalige medewerkers van Riot Games, makers van de populaire MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) League of Legends. Singularity 6 staat bekend om zijn focus op het creëren van online multiplayer-games met diepgaande sociale interacties en een sterk gevoel van gemeenschap.

Een van de meest opvallende kenmerken van Singularity 6 is hun streven naar het ontwikkelen van virtuele werelden die rijk zijn aan verhalen en spelers in staat stellen om op creatieve manieren met elkaar te communiceren. Ze zijn van mening dat games niet alleen een vorm van entertainment moeten zijn, maar ook een platform voor sociale verbinding en samenwerking.

Het debuutproject van Singularity 6 is “Palia”, een massively multiplayer online game (MMO) die draait om gemeenschapsopbouw, verkenning en samenwerking. In Palia kunnen spelers een idyllisch eiland verkennen, huizen bouwen, land bewerken, vriendschappen sluiten en avonturen beleven in een prachtige fantasiewereld. De game belooft diepgaande sociale interacties en een levendige, meeslepende wereld waarin spelers kunnen floreren.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx