Milestone en Dorna lanceren MotoGP23

thumbnail

Milestone en Dorna Sports S.L. maken met plezier bekend dat MotoGP23 nu verkrijgbaar is. Dit nieuwste deel in de iconische franchise bevat alle officiële coureurs, circuits en indelingen van de klasses MotoGP, Moto2, Moto3 en MotoE. Virtuele coureurs kunnen vanaf vandaag hun race-avontuur beginnen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam.

NEEM INGRIJPENDE BESLISSINGEN
MotoGP23 bevat een opnieuw ontworpen career mode die spelers een unieke reis laat beleven om motorrace-legendes te worden. Daarvoor introduceert de game turning points die de carrières van spelers een nieuwe draai kunnen geven, op basis van hun prestaties en keuzes. Wie bijvoorbeeld goed presteert in het debuutseizoen van Moto3, kan direct toegang krijgen tot de Moto2- of MotoGP-klasses, waardoor spelers dus sneller door de verschillende klasses kunnen vorderen. Naast het winnen van races zijn er ook doelen die impact hebben op de ontwikkeling van de ontwikkeling van de motorfietsen. Door deze toegevoegde diepgang aan de gameplay worden spelers aangemoedigd aan meerdere seizoenen deel te nemen, voor een rijkere ervaring.

SOCIALE RIVALITEITEN: EEN NIEUWE DIMENSIE VAN DE COMPETITIE
MotoGP23 introduceert een social network dat ervoor zorgt dat de interactie ook buiten de races doorgaat. Deze nieuwe feature laat spelers bondgenootschappen smeden of rivaliteiten starten, waarbij de acties van spelers op het sociale netwerk van invloed zijn op het gedrag van computergestuurde tegenstanders op de baan. Het is in MotoGP23 van groot belang een positieve reputatie te behouden, aangezien dit niet alleen van invloed is op de reacties van andere coureurs maar ook op de doelen die spelers van hun team krijgen. Houd er rekening mee dat elk team maar twee posities heeft, dus kun je aan het eind van een seizoen uit een team worden gezet als je de beoogde doelen niet hebt gehaald. Daarnaast is het gedrag van computergestuurde coureurs verbeterd, waarbij elke concurrent nu een unieke persoonlijkheid en race-stijl heeft die overeenkomt met dat van de echte coureurs.

LEID DE TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN
In MotoGP23 ligt de verantwoordelijkheid van de motor-ontwikkeling bij de voornaamste coureur van elk team. Spelers in tweede positie moeten bewijzen dat ze klaar zijn voor deze taak om naar de eerste positie bevorderd te worden. Deze ontwikkeling verloopt via turning points, die spelers de kans geven om te stijgen in de hiërarchie van het team en deel te nemen aan technische testsessies. Ondertussen zullen computergestuurde teams hun motoren ook verder ontwikkelen, wat elk seizoen weer tot grote verrassingen kan leiden. Doordat de prestaties van rivalen elk jaar veranderen, moeten spelers niet alleen focussen op de prestaties van hun eigen motoren, maar ook de prestaties van andere coureurs in het oog houden.

ONVOORSPELBAAR EN MEESLEPEND
MotoGP23 introduceert twee baanbrekende features die de ervaring van spelers echter en meeslepender dan ooit maken: dynamisch weer en flag-to-flag-races. Dankzij de introductie van dynamisch weer speelt de onvoorspelbaarheid van de echte races nu ook een rol in deze franchise. Een zonnige, droge dag kan snel veranderen in een waterballet, waardoor niet alleen de racevaardigheid maar ook de flexibiliteit van spelers wordt beproefd, terwijl ze te maken krijgen met verminderd grip en zicht op de baan. De tweede feature, flag-to-flag-races, biedt spelers de optie om vanwege veranderde weersomstandigheden terug te keren naar de pit-lane om van motor te wisselen. Deze regel is nu ook verwerkt in MotoGP23, voor extra spanning en realisme, en een race-ervaring als nooit tevoren.

LEER RACEN MET NEURAL AIDS
Om de ervaring toegankelijker te maken voor beginners, introduceert MotoGP23 de nieuwe neural aids voor hulp bij remmen, accelereren en sturen. Dankzij deze ondersteuning kunnen spelers van alle vaardigheidsniveaus genieten van de sensationele MotoGP-ervaring. Daarnaast is de geliefde MotoGP Academy terug om spelers te helpen hun vaardigheden te verbeteren met speciale trainingssessies voor verschillende onderdelen, van de basis tot de fijnste technieken.

VERNIEUWDE MULTIPLAYER-ERVARING
MotoGP23 voert de multiplayer-ervaring naar nieuwe hoogten met een breed aanbod aan opties voor meer interactiviteit en mogelijkheden. Een van de belangrijkste nieuwe toevoegingen is cross-play, wat betekent dat spelers op verschillende platformen tegen elkaar kunnen racen. Daarnaast introduceert MotoGP™23 Ranked Races, een nieuwe feature voor een eerlijke competitieve ervaring die spelers van vergelijkbaar niveau tegenover elkaar plaatst. Dit zorgt voor spannende races waarin iedereen kans maakt een nipte overwinning te behalen. Daarnaast is er ruimte voor lokale multiplayer-sessies met de terugkeer van de geliefde split-screen-stand voor 2 spelers, zodat vrienden op hetzelfde scherm tegen elkaar kunnen racen, voor een zenuwslopende race-ervaring in dezelfde huiskamer.

RACE IN JE EIGEN STIJL
MotoGP23 biedt spelers toegang tot verschillende graphic-editors om hun race-ervaring een eigen uiterlijk te geven. De helmet editor laat spelers knallende kleurcombinaties maken, of hun avatars juist een strak, minimalistisch design geven. Met de sticker editor kunnen spelers kiezen uit een breed aanbod ontwerpen of zelf bestickeringen ontwerpen. De racing number editor biedt spelers nog meer ruimte om hun persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen door een symbool voor hun avatars te maken. Tenslotte laat de butt patch editor spelers hun eigen patches voor de kostuums van hun coureurs ontwerpen. Samen bieden deze editors spelers alle ruimte om hun reis door MotoGP™23 een uniek, persoonlijk uiterlijk te geven.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx