Breda Game City gaat partnerschap aan met Dynasty Esports

thumbnail

Breda Game City en Dynasty Esports gaan samenwerken op om de esports omgeving in Breda te versterken. Breda Spel City X Dynasty Esports Breda Game City is opgericht om de videogame-industrie in de regio Breda te ondersteunen en te laten groeien. Hoewel de primaire focus van de strategie van Breda Game City gericht is op de ontwikkeling van AAA-games, we ondersteunen ook elke andere dimensie van de algehele game-industrie, zoals serious games, esports, AI, VR/AR, etc. Om de snelgroeiende esports-community Breda Game City kracht bij te zetten is een partnerschap aangegaan met Dynasty Esports in een meerjarige samenwerkingsovereenkomst. Samen met Dynasty Esports, het doel is om esports beter te integreren en te betrekken in de regio Breda, door te delen kennis, netwerk en concrete acties rond dit thema.

Dynasty Esports is een Bredase esports vereniging vergelijkbaar met een Nederlandse traditionele sport vereniging, met als doel de esports en haar spelers in Nederland te professionaliseren. Ze bieden aan getalenteerde gamers kansen om zich te ontwikkelen naar een carrière in esports. Dynasty Esports is geweest actief sinds 2018 in het hoogste competitieve niveau van Nederland.

De samenwerking tussen Breda Game City en Dynasty Esports heeft inmiddels zijn vruchten afgeworpen. Samen hebben ze succesvol gelobbyd om de Dutch Student League Finals van 2023 te laten plaatsvinden Breda voor het eerst afgelopen weekend. Tijdens deze finale wordt de hoogste Nederlandse collegiale Liga van Legends-spelers streden om een ​​prijzenpot van € 5.000.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx