Milestone brengt MXGP 2020 uit op PlayStation 5

thumbnail

Milestone maakt met plezier bekend dat MXGP 2020 vanaf vandaag verkrijgbaar is voor de PlayStation 5. Het nieuwste deel in de geliefde serie van het officiële FIM Motocross World Championship komt nu naar een nieuw generatie consoles met vele exclusieve vernieuwingen.

MXGP  2020 maakt optimaal gebruik van de speciale functies van de innovatieve DualSense Controller, zoals haptische feedback en dynamische triggereffecten, om spelers een levensechte motorcrosservaring te bezorgen. Daarnaast biedt de PlayStation®5 spelers de mogelijkheid om de resolutie te upgraden naar maximaal 4K met een solide 60 FPS, voor meer details en een nog realistischere motorcrosservaring. Tenslotte kunnen competitief ingestelde coureurs genieten van de kans om deel te nemen aan online-races voor maximaal 20 spelers tegelijk.

MXGP20 laat je genieten van de spanning en sensatie van het huidige MXGP-seizoen, met 68 coureurs uit de MXGP- en MX2-klasses en alle 19 circuits van het seizoen. Spelers beginnen als rookie en kunnen hun eigen weg naar de top kiezen om de carrière van hun dromen beleven, waarbij ze zelf kiezen of ze zich aansluiten bij een officieel team of hun eigen team vormen.

De Track Editor is terug met nieuwe functies. Dankzij de Heightmaps-functie kunnen spelers nu de configuraties van de echte MX-tracks nabootsen, inclusief alle heuvels en bergen, voor meer realisme en alle uitdagingen die de echte coureurs ook moeten overwinnen. Om de track van hun dromen te bouwen kunnen spelers kiezen uit vier soorten terrein en dit naar eigen voorkeuren aanpassen. Spelers kunnen gemaakte tracks online delen met vrienden en de community.

MXGP 2020 voor PlayStation 5 is verkrijgbaar vanaf 14 januari 2021.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box