Hogwarts Legacy gaat naar 2022

thumbnail

Hogwarts Legacy is officieel uitgesteld naar 2022. De game die eigenlijk dit jaar al had moeten verschijnen is uitgesteld, zo lezen we via Twitter. Men zegt dat men de best mogelijke ervaring wil bieden aan spelers, waardoor extra tijd nodig is voor de ontwikkeling.

Hogwarts Legacy geeft spelers de mogelijkheid om hun eigen verhaal te maken in de Wizarding World dankzij unieke RPG-gameplay. Hiermee bouwen we de aantrekkingskracht van het label Portkey Games verder uit voor fans’, zegt David Haddad, directeur van Warner Bros. Games. ‘Avalanche heeft deze rijke, krachtige wereld tot leven gebracht. Hij zit vol magie en actie en bevat een gedetailleerd, mysterieus verhaal dat fans en gamers zal aanspreken.’

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  751
  3 maanden geleden

  Zo enorm jammer, ben zo hyped voor deze game. Hopelijk wordt t echt goed uitgewerkt, tripjes maken naar Forbidden Forest etc, dat je er gewoon zelf heen kan lopen en verkennen en niet dmv een missie alleen erin wordt geteleporteerd. Maar met Cyberpunk in t achterhoofd heb ik liever dat ze dan maar uitstellen en er iets moois van maken, want zo’n soort game in de wereld van HP kan echt heel vet worden.

  JButter
  Lid
  239
  3 maanden geleden

  Jammer, maar als het uiteindelijk tot een betere game leid vind ik het geen probleem.

  Griever
  Lid
  412
  3 maanden geleden

  Zou tof zijn als je vrij rond kon lopen in heel Hogwarts en omliggende gebieden.Er zijn aardig veel fantasie wezen verschenen in de films en die zie ik er graag in tot leven komen.Mijn favoriet is Niffler vanuit de fantastic beasts.

  michael90
  Lid
  257
  3 maanden geleden

  Sad! Keek echt naar deze game uit


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box