Microsoft geeft PS5-gebruikers weinig hoop op Bethesda games

thumbnail

Microsoft’s Phil Spencer heeft Sony weinig hoop gegeven om Bethesda games naar de PlayStation 5 te brengen. Microsoft nam Bethesda onlangs over voor een immens bedrag en daarmee kan het zelf bepalen welke games naar welke platformen zullen komen. In een statement op de Kotaku laat Spencer echter weten dat PlayStation 5-gebruikers niet al te veel hoop moeten hebben dat games ook zomaar naar hun platform komen. Franchises als DOOM, Wolfenstein, Fallout en Elder Scrolls hoeven dus niet meer naar de console te komen als Microsoft dat bepaalt.

We hebben xCloud en PC en Game Pass voor de console base. Ik hoef niet Bethesda games op elk platform te gaan lanceren. We zullen de games alleen lanceren op de consoles die we ondersteunen en bepalen zelf wat werkt voor ons. Wat dat ook zal gaan betekenen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
TommyNL
Gast
TommyNL
2 dagen geleden

Nou ja dan lekker niet. Het is niet zo dat ik hierdoor een Xbox ga kopen want dat gebeurd niet. En het is ook niet zo dat PlayStation niks te bieden heeft zonder starfield en elder scrolls 6.
Dat zijn ook de enige 2 Zenimax games waar ik enigzins benieuwd naar ben, maar het is zeker geen Xbox waard. (mijn mening)


Naar boven
1
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x