Microsoft erkent dat sommige games beter op de PS5 draaien dan op de Xbox Series

thumbnail

Microsoft heeft toegegeven dat enkele games op dit moment beter draaien op de PlayStation 5 dan op de Xbox Series X en S. Via de Eurogamer lezen we dat Digital Foundry heeft ontdekt dat games als Devil May Cry 5, Assassin’s Creed Valhalla en DIRT 5 beter draaien op de PS5 op dit moment dan op de Xbox Series X/S. Vooral het geheugengebruik van Sony’s console zou op dit moment efficiënter werken. De framerate op de PS5 zou dichter bij de 60 fps blijven in Valhalla op de PS5. Microsoft laat weten dat men zich bewust is van dit feit.

We weten van de performance issues van een handvol games. We werken goed samen met partners om te kijken waar er nog optimalisaties gedaan kunnen worden. Aan het begin van een console generatie moeten developers sowieso nagaan waar ze verbeteringen kunnen doorvoeren en moeten ze fixes doorvoeren om de voordelen van de platformen te benutten. We werken met ze samen om de capaciteit van de console optimaal te kunnen benutten.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 maanden geleden

  Komt wel goed hoor.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box