Pokemon vestigt aandacht op aankomende viering van 25 jarig bestaan

thumbnail

The Pokémon Company International heeft tijdens de jaarlijkse Macy’s Thanksgiving Day Parade de aandacht gevestigd op de aankomende viering van het 25-jarig bestaan van het merk Pokémon. Een groep Pikachu danste op Herald Square in New York op het originele en iconische Pokémon-themalied. Aan het eind van het meeslepende optreden ontvouwden Pokémon Trainers een enorme banner met het officiële logo van de viering. Dit jaar zweefde er alweer voor de twintigste opeenvolgende keer een gigantische Pikachu-ballon tussen de wolkenkrabbers van Manhattan. Dit tot groot plezier van de bezoekers van de parade. The Pokémon Company International nodigt fans van over de hele wereld uit op de hoogte te blijven van de zeer speciale aankomende viering van het 25-jarig bestaan van Pokémon in 2021.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box