Microsoft: Er zullen games van Bethesda niet voor de PlayStation verschijnen

thumbnail

Microsoft heeft gereageerd op de overname van Bethesda. De Europese commissie keurde deze week de overname goed. Daarmee heeft Microsoft dus alles te zeggen over wat Bethesda, Zenimax, ID Software, Arkane Studios, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog en Roundhouse Games van plan is. Via de VG247 laat Phil Spencer weten dat dit gevolgen heeft voor de exclusiviteit van games. Er zullen enkele games in de toekomst enkel voor de PC en Xbox verschijnen. Welke games dat zullen zijn is nog niet bekend uiteraard. Microsoft heeft nu de macht over franchises als DOOM, Fallout, Elder Scrolls en Dishonored.

Ze maken games zoals ze altijd al deden. Echter zullen enkele titels exclusief voor de Xbox en PC spelers gaan verschijnen. Het is onze volgende stap als first party industrie-leider. Het is van groot belang dat we het succes van Bethesda voortzetten zoals we dat kennen van ze.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  402
  1 maand geleden

  Ze zullen veel Xbox consoles verkopen als Elder Scrolls 6 exclusief wordt.Is voor mij ook eentje die ik meteen bij release wil spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box