WWE SuperCard viert 25 jaar aan “Stone Cold” Steve Austin met nieuwe content die vanaf nu beschikbaar is

thumbnail

2K heeft vandaag nieuwe WWE SuperCard-content aangekondigd om het 25-jarig WWE-jubileum van “Stone Cold” Steve Austin te vieren. Gedurende de hele maand maart kunnen spelers eer bewijzen aan de Texas Rattlesnake met nieuwe items en evenementen zoals een gloednieuwe “Stone Cold” Steve Austin cardback, Austins iconische korte spijkerbroek en meer. WWE SuperCard is een collectible card-battling-game ontwikkeld door Cat Daddy Games en is beschikbaar in de Apple App Store voor iOS-apparaten – waaronder iPhone en iPad – in de Google Play Store en Amazon Appstore voor Android-apparaten en op Facebook Gaming.

Daarnaast vindt vanaf vandaag (9 maart) het “Stone Cold” Fusion-evenement plaats waarbij spelers Rattlesnakes en ATVs van het draft board kunnen verzamelen en combineren in een poging om hun eigen Special Edition “Stone Cold” Steve Austin-kaarten te maken. Houd de socialmediakanalen in de gaten voor “Stone Cold” cardback en Legacy Pack QR-codes.

Ga voor meer informatie over de WWE SuperCard-serie en 2K naar wwe.2k.com/supercard, volg de game op Facebook, Twitter en Instagram of abonneer je op YouTube.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box