Maneater zet op 25 mei tanden in Nintendo Switch

thumbnail

Ontwikkelaar en uitgever Tripwire Interactive en retailuitgever Deep Silver maken met trots bekend dat Maneater, de populaire action-RPG waarin je een haai speelt (ook wel bekend als shARkPG), op 25 mei 2021 verschijnt voor het Nintendo Switch-systeem. Vanaf die dag zijn de open wateren van Port Clovis voor de allereerste keer op een portable systeem te verkennen. Dus of je nu thuis bent of onderweg, je kunt waar je maar wilt jezelf een weg naar de top van de voedselketen eten, verkennen en evolueren om het toproofdier van de zee te worden.

Maneater is nu verkrijgbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, pc (via de Epic Games Store) — en verschijnt komende lente voor het Nintendo Switch™-systeem. Maneater nodigt spelers uit om de ultieme machtsfantasie te beleven in de gedaante van het toproofdier van de zee – een bloeddorstige haai!

In Maneater voor Nintendo Switch ben jij de haai en terroriseer je de kust zoals in Jaws! Ervaar de ultieme krachtfantasie als het toproofdier van de zeeën – een gigantische haai! Scheur zwemmers en duikers uit elkaar, geef de mensen een reden om bang voor je te zijn. Pas je haai aan met een verscheidenheid aan statistisch-aangedreven systemen. Evolueer verschillende delen van je lichaam om hun werking te verbeteren, of pomp je wreedheid op om korte feeding-frenzies aan te gaan. Je enige hulpmiddelen zijn je verstand, je kaken en een griezelig vermogen om te evolueren terwijl je voedt.

Belangrijkste kenmerken

 • Eet, verken en evolueer in een open wereld actie-RPG.
 • Speel door een volledige, story-based campagne verteld door Chris Parnell. (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick & Morty)
 • Voed je met mensen, eet voedingsstoffen en vind zeldzame buit om te evolueren tot ver voorbij wat de natuur bedoelde.
 • Verken 7 grote regio’s, waaronder de baai van de golfkust, vakantiestranden, industriële havens, de open oceaan en meer. Ervaar een levende wereld met een volledige dag / nacht-cyclus.
 • Ontgrendel en gebruik verschillende evoluties die jouw haai verbeteren terwijl je door de campagne vordert.
 • Hunter Parties en Bounty System – de mensen vechten terug! De strijd tegen verschillende soorten jagers, variërend van kleine skiff’s tot de kustwacht.

Maneater verschijnt op 25 mei 2021 voor de Nintendo Switch. Ga voor meer details over Maneater naar de officiële website – en volg de ontwikkelaars van Tripwire Interactive op TwitterFacebookYouTubeTwitch.tv, en Instagram.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  402
  29 dagen geleden

  Moet hem weer eens een kans geven.Ben er mee gestopt vanwege de save glitch waardoor je al je vooruitgang zomaar mee verliest.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box