Square Enix Montreal en TAITO werken samen aan Space Invaders-game

thumbnail

Vandaag maakten Square Enix Montréal en TAITO bekend dat ze samenwerken aan een nieuwe visie voor het Space Invaders-merk met een mobile game die gebruik maakt van innovatieve augmented reality (AR)-functies.

Deze nieuwe game voert de iconische franchise in een spannende nieuwe richting en biedt spelers een meeslepende en volledig nieuwe ervaring door de mix van gepatenteerde AR-technologie en een moderne art-stijl. De geliefde franchise is een van de best scorende gamefranchises aller tijden en een vooraanstaand merk binnen de portfolio van de Square Enix-groep.

“We zijn enorm geïnspireerd door onze samenwerking met TAITO om de Space Invaders-franchise een moderne draai te geven en tegelijkertijd vorm te geven aan onze ambitieuze visie van wat deze franchise op mobile zou kunnen zijn,” aldus Patrick Naud, studiohoofd van Square Enix Montréal. “Als grote fans van de franchise zijn we de uitdaging aangegaan om te laten zien hoe gloednieuwe technologie een zo tijdloze game als Space Invaders nieuw leven in kan blazen.”

Teruggrijpend op de geschiedenis van technische innovatie die de serie kenmerkt, laat de game spelers op een nieuwe en geweldige manier communiceren met de echte wereld via augmented reality-gameplay. Spelers moeten de wereld tegen een buitenaardse invasie verdedigen met de magie van AR en de kracht van mobiele apparaten.

“Het is geweldig om samen te werken met Square Enix Montréal en hun gedurfde visie voor Space Invaders,” aldus Tetsu Yamada, president-directeur van Taito Corporation.  “Als fans van onze klassieke serie behandelen ze Space Invaders met de grootst mogelijke zorg en respect. We zijn heel blij dat de game nieuwe technologie en een verfrissende insteek gebruikt om het universum van de Space Invaders-franchise verder uit te breiden. ”

Registreer je bij SpaceInvadersAR.square-enix-games.com om updates en het laatste nieuws te ontvangen. De game zal voor mobiele apparaten verschijnen in de App Store en Google Play Store.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box