Maneater evolueert met Ray-Tracing, 4K 60 FPS voor Xbox Series X en PS 5

thumbnail

Na de spectaculaire lancering voor de huidige generatie consoles en pc via de Epic Games Store, maken ontwikkelaar en uitgever Tripwire Interactive en retailpartner en uitgever Deep Silver, Inc met veel plezier bekend dat Maneater wereldwijd meer dan een miljoen keer is verkocht. Ter ere van deze mijlpaal en het groeiende aantal spelers dat de gevaarlijke wateren van deze open-water action-RPG (ook wel bekend als ShARkPG) delen Tripwire Interactive en Deep Silver met plezier de eerste details over wat spelers kunnen verwachten van Maneater op Xbox Series X- en PlayStation 5-systemen. Maneater is volledig geëvolueerd voor de volgende generatie consolesystemen en ondersteunt Ray-Tracing, native 4K HDR op 60 FPS, en nieuwe lichteffecten die de onderwaterwereld van Maneater tot leven wekken op een manier die alleen op next-gen consoles mogelijk is. Xbox Series S-bezitters zullen ook profiteren van realistischere graphics en een hogere framerate. De pc-versie van Maneater krijgt begin 2021 ook next-gen-updates, meer informatie over deze verbeteringen volgt in de komende maanden.

Spelers die Maneater al bezitten voor de Xbox One of het PlayStation4-computerentertainmentsysteem kunnen uitkijken naar een gratis, volledige upgrade om Maneater te laten evolueren wanneer ze de overstap naar next-gen maken!

Next-Gen-upgrades voor Maneater komen voor de Xbox Series X en Xbox Series S beschikbaar op 10 november 2020 – en voor het PlayStation 5-computerentertainmentsysteem op 12 november 2020 (Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland) en 19 november 2020 (Europa).

Maneater is nu verkrijgbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, Xbox One en pc (via de Epic Games Store). De game nodigt spelers uit om de ultieme machtsfantasie te beleven door het gevaarlijkste roofdier van de zeeën te besturen – een bloeddorstige haai!

“Het Tripwire-team is overweldigd door de zeer enthousiaste ontvangst die Maneater mocht genieten sinds de game eerder dit jaar werd gelanceerd, en we kunnen niet wachten tot spelers op de next-gen consoles gaan beleven hoe sensationeel het is om als een dodelijke haai te in al haar krachtige glorie te spelen,” aldus John Gibson, CEO van Tripwire Interactive. “Op de volgende generatie consoles oogt Maneater fraaier dan ooit, met geweldig ray-traced water en soepele 4k 60FPS-gameplay. En daar blijft het niet bij, want fans kunnen binnenkort nog meer opwindend nieuws over de toekomst van Maneater verwachten.”

Maneater is een game als geen ander en geeft een nooit eerder vertoonde draai aan het action-RPG-genre. Tripwire Interactive kan niet wachten tot nog meer spelers in de onbekende wateren duiken!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x