Betreed de baan: Tennis World Tour 2 is nu verkrijgbaar

thumbnail

NACON en Big Ant Studios maken met plezier bekend dat de nieuwe tennissimulatie Tennis World Tour 2 vanaf vandaag verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en pc, en op 15 oktober verschijnt voor de Nintendo Switch.

Bekijk de launch trailer van Tennis World Tour 2

Tennis World Tour 2 nodigt fans uit voor realistische tenniswedstrijden die de specifieke aspecten en het competitieve karakter van de sport getrouw nabootsen. Een groot deel van de game is geheel opnieuw ontworpen, terwijl het grotere aantal animaties de het spelverloop vloeiender en realistischer maakt.

In Tennis World Tour 2 kun je met 38 top-tennisspelers aan de slag op enkele van de beroemdste tennisbanen ter wereld, zoals het Estadio Manolo Santana van de Mutua Madrid Open, de OWL ARENA van Halle en Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen en Simonne-Mathieu van Roland-Garros. De game bevat ook een Career Mode waarin je je eigen speler kunt maken, compleet met een kaartsysteem dat de vaardigheden van spelers tijdelijk beïnvloed, zodat je op cruciale momenten de overhand kunt nemen.

Tenslotte is er een online-mode die spelers zowel enkel- als dubbelspel laat spelen. Voor de meer competitieve spelers is er een match ranking-systeem dat spelers in divisies laat deelnemen met tegenstanders van vergelijkbaar niveau.

Tennis World Tour 2 biedt spelers de meest uitgebreide ervaring:

  • Felbegeerde nieuwe functies: de mogelijkheid om dubbelspel te spelen met maximaal 4 spelers tegelijk, zowel lokaal als online, een competitieve mode, een verbeterd serveersysteem en een nieuwe manier om slagen te timen
  • Realistischer: meer animaties garanderen een soepeler gameplay-verloop
  • Diverse game-modes: Career, Quick Match, Online, Tournament, Ranked Match en Tie Break Tens – er zit voor elk type speler iets bij
  • Diverse officiële tennisbanen: Het Estadio Manolo Santana van de Mutua Madrid Open, de OWL ARENA van Halle en de 3 velden van Roland-Garros: Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen en Simonne-Mathieu.

Tennis World Tour 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc, en vanaf 15 oktober voor de Nintendo Switch

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x