Lords of the Fallen en Sniper: Ghost Warrior naar de Xbox Game Pass

thumbnail

CI Games zal Lords of the Fallen en Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 naar de Xbox Game Pass brengen. Dat lezen we via de Gamefront. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Beide games zijn verschenen voor de PC, Xbox Series en PlayStation 5. Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 kwam ook al uit voor de Xbox One en PS4.

Lords of the Fallen is een actie-RPG die werd uitgebracht in 2014. Het spel werd ontwikkeld door Deck13 Interactive en CI Games. Het wordt vaak vergeleken met de “Dark Souls”-serie vanwege de uitdagende gameplay en het duistere, fantasierijke thema. In Lords of the Fallen speel je als Harkyn, een veroordeelde crimineel die wordt vrijgelaten uit de gevangenis om te vechten tegen een invasie van demonen die de wereld bedreigen. Het spel staat bekend om zijn tactische gevechten, waarbij spelers moeten leren omgaan met vijandelijke aanvallen en strategisch gebruik moeten maken van hun wapens en vaardigheden.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 is een first-person shooter game ontwikkeld en uitgegeven door CI Games. Het is het vervolg op Sniper: Ghost Warrior Contracts en bouwt voort op de realistische snipergameplay van zijn voorganger. In dit spel speel je als een huursoldaat en neem je de rol aan van een sluipschutter die verschillende missies moet voltooien, variërend van het uitschakelen van vijandelijke doelen tot het verzamelen van inlichtingen.

Een opvallend kenmerk van het spel is het contractssysteem, waarbij spelers beloningen verdienen voor het voltooien van doelstellingen binnen een bepaalde tijdslimiet en met een minimale detectie. Dit vereist strategisch denken en nauwkeurigheid bij het plannen en uitvoeren van elke missie. Bovendien biedt het spel een verscheidenheid aan wapens en uitrusting, waaronder verschillende soorten geweren, kogels en gadgets om je te helpen bij je taken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx