Korte gameplay-video voor Kingdom Come: Deliverance II

thumbnail

Kingdom Come: Deliverance II begint waar de voorganger eindigde. Spelers kunnen de adembenemende wereld van het vijftiende-eeuwse Bohemen (Centraal-Europa) opnieuw betreden in de schoenen van Henry, de standvastige zoon van een smid, die raakt verwikkeld in een aangrijpend verhaal over wraak, verraad en zelfontdekking.

In dit meeslepende vervolg trekken spelers door zorgvuldig vormgegeven middeleeuwse landschappen, van een eenvoudige smederij in een nederig dorpje tot de indrukwekkende hoven van koningen. Daarbij moeten spelers ook rekening houden met de verraderlijke stromingen van een koninkrijk dat door een burgeroorlog wordt verscheurd.

Op twee nieuwe kaarten – waarmee de game twee keer zo groot is als de voorganger – kunnen spelers eerst hun weg zoeken door het gevarieerde, paradijselijke Bohemen (een echte locatie die je nog steeds kunt bezoeken in Tsjechië) met het majestueuze Trosky-kasteel, om vervolgens de stedelijke omgeving te bezoeken van het zilvermijnstadje Kuttenberg (dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat).

Inmiddels is er een korte video verschenen van de game. Deze vind je beneden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx