Knockout City open beta is miljoenen minuten gespeeld en bekeken op Twitch

thumbnail

Afgelopen weekend zijn spelers van over de hele wereld samengekomen om aan de slag te gaan met het op trefbal geïnspireerde Knockout City. De crossplay beta maakte het mogelijk om vrienden uit te nodigen, ongeacht het platform waar zij op spelen en om gezamenlijk in de actie te duiken, voordat de game wordt uitgebracht op 21 mei.

In totaal is de beta meer dan 1 miljoen keer gedownload, 116 miljoen+ minuten gespeeld en 93.7 miljoen minuten bekeken op Twitch. Spelers hebben alles uit de beta gehaald om de kunst van gooien, vangen, passen en ontwijken onder de knie te krijgen. Bekijk de bijgevoegde infographic voor meer cijfers en inzichten met betrekking tot de beta.

Spelers die de mogelijkheid hebben gemist om hands- on te gaan met Knockout City kunnen vanaf 21 mei de gratis proefversie spelen voordat zij de game aanschaffen. Deze gratis proefversie is tijdelijk beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC via Origin, Steam en de Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S via backwards compatibility.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box