Kijk de livestreams van Square Enix voor grote game-momenten van de Tokyo Game Show 2023

thumbnail

SQUARE ENIX nodigt fans uit om van 21 september tot 24 september naar de YouTube– en Twitch-kanalen van SQUARE ENIX te gaan voor een serie spannende livestreamprogramma’s van Tokyo Game Show 2023. Tijdens deze digitale evenementen in Engelse taal kunnen kijkers genieten van panels en showcases voor verschillende komende en doorgaande titels van SQUARE ENIX, inclusief FINAL FANTASY VII REBIRTH, FOAMSTARS, Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai, DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince, PowerWash Simulator en de SaGa-franchise, inclusief het recent aangekondigde SaGa Emerald Beyond.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste livestreams:

Donderdag, 21 september

 • 8:00 uur – PowerWash Simulator (SQUARE ENIX Japan YouTube)
  • Een speciaal TGS 2023-programma over de hooggeprezen PowerWash Simulator (nu verkrijgbaar), waarin de lokalisatie-medewerkers van de Japanse versie het laatste nieuws over deze titel delen.

Vrijdag, 22 september

 • 8:00 uur – EIKO KANO’S CRITIKANO HIT: Tokyo Game Show 2023 Special Episode (SQUARE ENIX Japan YouTube)
  • De “EIKO KANO’S CRITIKANO HIT”-serie, die regelmatig te zien is op het officiële YouTube-kanaal van SQUARE ENIX, wijdt een speciale aflevering aan de Tokyo Game Show van 2023! Tijdens deze aflevering van het op games gerichte entertainmentprogramma gaan Eiko Kano, Kenta Sakai (Alco & Peace), en Masayuki Kibe (gamescenarioschrijver) op bezoek bij divers booths om komende titels te spelen en kijkers een indruk van de beursvloer te geven.

Zaterdag, 23 september

 • 12:00 uur – FINAL FANTASY VII REBIRTH TGS 2023 Stage
  • Het programma van de FINAL FANTASY VII REBIRTH TGS 2023 Stage wordt gepresenteerd door diverse ontwikkelaars, inclusief producer Yoshinori Kitase, director Naoki Hamaguchi en creative director Tetsuya Nomura (via telefoon), samen met enkele speciale Japanse gasten.
 • 02:15 uur – SaGa Series TGS 2023 Special Stage
  • Verneem het laatste nieuws over de Saga-franchise, beginnend met het nieuwste deel – SaGa Emerald Beyond! Dit spectaculaire SaGa-evenement wil je niet missen, inclusief een mini live musical-optreden dat speciaal voor TGS 2023 wordt uitgevoerd.
 • 00 uur – Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai Pre-Launch Special Announcement (Square Enix TGS Stream Page)
  • Het team achter Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai komt met een speciale aankondiging over de game, naast een diepgaande verkenning van de wereld en monsters, die spelers al kunnen bestrijden en rekruteren voordat de game op 28 september verschijnt!
 • 23:30 uur – Get the Facts – DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince (SQUARE ENIX YouTube)
  • Kijk dit programma voor een exclusieve eerste blik op nieuwe gamebeelden van DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince. De monsters brengen je zelf het laatste nieuws over deze komende RPG in de DRAGON QUEST-franchise! Een must-see voor iedereen die meer wil weten over het nieuwste deel in de DQM-serie.

Zondag, 24 september

 • 12:15 uur – FOAMSTARS (SQUARE ENIX YouTube)
  • Het is volop genieten tijdens dit spannende live-programma over de komende co-op schuimshooter FOAMSTARS die exclusief voor PlayStation-systemen verschijnt. Inclusief commentaar van presentator Ko Shinohara en gasten van Crystal Noda, Sayaka Okada, k4sen en Noriaki Suzuki. Meer info is te vinden op https://tokyogameshow.jp. Vergeet niet gratis een diepe duik te nemen in de tijdelijke “FOAMSTARS OPEN BETA PARTY” die op 29 september exclusief verschijnt voor PlayStation 5.

Ga naar de officiële website voor meer details over deze en andere streamingprogramma’s tijdens de Tokyo Game Show 2023: https://www.jp.square-enix.com/tgs23/en/.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx