Kazuya Mishima uit de Tekken-serie komt op 30 juni naar Super Smash Bros. Ultimate

thumbnail
Wraak zal zoet zijn in Super Smash Bros. Ultimate. Op 30 juni mengt de wraakzuchtige Kazuya Mishima uit de vechtgameserie Tekken zich in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch als onderdeel van de DLC Challenger Pack 10, welke ook een nieuw level en een reeks muzieknummers uit de langlopende Tekken-franchise bevat.
In de videopresentatie gaf Masahiro Sakurai, de director van de Super Smash Bros.-serie, een uitgebreide demonstratie van de aanvallen van de nieuwe vechter, alsook een blik op het nieuwe level Mishima Dojo.
Challenger Pack 10 maakt onderdeel uit van Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass Vol. 2, welke ook Min Min uit ARMS, Steve en Alex uit Minecraft, Sephiroth uit de FINAL FANTASY VII-serie, Pyra/Mythra uit Xenoblade Chronicles 2 en één nog aan te kondigen vechter, die later dit jaar verschijnt, bevat. Challenger Pack 10 is ook los verkrijgbaar.
Kazuya Mishima debuteerde meer dan 25 jaar geleden in het oorspronkelijke Tekken en is een van de bekendste personages in de vechtgameserie. Kazuya komt van de arena’s in Tekken, waar spelers zich moeten concentreren op de ruimtes tussen personages en waar ze hun tegenstanders moeten raken, naar de levels in Super Smash Bros. Ultimate, waar spelers hun tegenstanders moeten aanvallen vanuit verschillende hoogtes en vanaf verschillende afstanden. Vanwege het verschil in dimensie heeft Kazuya een speciale skillset in Super Smash Bros. Ultimate als je dit vergelijkt met zijn oorspronkelijke aanvallen in Tekken.
In Super Smash Bros. Ultimate lijken Kazuya’s belangrijkste aanvallen op zijn aanvallen in Tekken, maar om hem de luchtsprongen, smashaanvallen en speciale aanvallen te geven waar de Super Smash Bros.-serie om bekendstaat, hebben we gebruikgemaakt van zijn duivelse krachten. In latere games in de Tekken-serie kan Kazuya veranderen in een sterke gevleugelde demon en spelers zullen zien dat Kazuya deze duivelse krachten gebruikt voor sprongen, smashaanvallen en speciale aanvallen in Super Smash Bros. Ultimate.
Het nieuwe level dat spelers zullen ontvangen in Challenger Pack 10, Mishima Dojo, is de dojo van de familie Mishima – en in het bijzonder die van Kazuya’s vader Heihachi. De dojo is aan alle kanten afgesloten, maar de muren en het plafond kunnen worden gesloopt met sterke aanvallen, waarna het level pas echt gevaarlijk wordt. Mishima Dojo bevat geen zwevende platformen en is wat dat betreft simplistischer dan menig ander level in Super Smash Bros. Ultimate, waardoor je nieuwe strategieën nodig zult hebben om te winnen.
Na het downloaden van Challenger Pack 10 ontvangen spelers ook 39 muzieknummers uit de Tekken-serie, met een mix van songs uit zowel oudere en nieuwere games uit de franchise. Naast de release van Kazuya Mishima zullen er ook nieuwe Mii-vechterskostuums worden uitgebracht als betaalde DLC, waaronder Shantae, Lloyd Irving, Dante en Dragonborn.
Masahiro Sakurai kondigde in zijn videopresentatie tevens een nieuwe Super Smash. Bros. Ultimate-amiibo aan. Min Min, het vechtende noedelmeisje uit ARMS zal in 2022 bij selecte winkels beschikbaar zijn.
Ga voor meer informatie over Super Smash Bros. Ultimate naar https://www.smashbros.com.
 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  890
  24 dagen geleden

  Heb van alle vecht spellen hier het meeste tijd in zitten,Kom van tijd tot tijd graag terug.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box