Content roadmap voor Knockout City onthuld, Season 2 gaat live op 27 juli

thumbnail

Vandaag hebben EA en Velan Studios een inkijkje gegeven in de plannen voor de door trefbal geïnspireerde hit Knockout City met een roadmap voor de content die spelers vanaf nu tot het einde van het jaar kunnen verwachten. Vanaf 27 juli gaat Knockout City Season 2 live met een nieuwe map, een nieuwe Special Ball, drie Special Events, nieuwe Season Contracts, vijf nieuwe Playlists en de introductie van een nieuwe Daily Login Bonus: een willekeurige beloning die spelers krijgen voor elke dag waarop ze spelen. Binnenkort volgt meer informatie.

Met meer dan vijf miljoen spelers in slechts twee weken blijven EA en Velan Studios de mooie dingen maken waar de fans zo gek op zijn in Knockout City, met elke negen weken een nieuw seizoen, waarbij Season 3 en Season 4 respectievelijk deze herfst en in de winter worden onthuld. Dankzij de inspanningen van het team voor de live-service van het spel en de samenwerking met de community zal Knockout City ieder seizoen nog verder worden uitgebreid met nieuwe content en verrassingen: allemaal inbegrepen bij de initiële prijs van €19.99 voor de game (geen extra kosten voor nieuwe seizoenscontent).

Ondertussen kunnen brawlers nog steeds op zoek gaan naar spanning en actie op het recente tijdelijke event Heatwave; spelers hebben nog maar één week om opgespaarde tickets te verzilveren voordat het event is afgelopen en de items voor altijd zijn verdwenen.

Knockout City is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, de Xbox One, de Nintendo Switch, PC via de bèta van de EA Desktop-app, Origin, Steam, de Epic Games Store en de PlayStation 5 en Xbox Series X|S via backwards compatibility, en verder voor EA Play- en Xbox Games Pass Ultimate-leden.

Voor meer informatie lees je het nieuwste blog van Velan hier: http://ea.com/games/knockout-city/news/knockout-city-chronicle-06-28-21

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box