Metro-developer werkt aan nieuw IP

thumbnail

4A Games, developer van de Metro-franchise, werkt aan een nieuw IP. Het bedrijf heeft op haar vacature-pagina diverse openingen staan voor banen. Het gaat om een Senior Game Designer, Technical Designer, Lead Game Systems Designer, Senior Technical Artist, Environment Concept Artist en Creatures Concept Artist die worden gezocht. Om wat voor game het gaat is niet bekend. De vacatures kun je hier vinden. Eerder bracht 4A Games nog verbeteringen voor de bestaande game Metro Exodus voor de next-gen platformen. Echter lijkt men vooralsnog wel even klaar met deze reeks en wordt deze in een later stadium weer opgepakt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  6 maanden geleden

  Dat klopt niet helemaal. De ontwikkelaar heeft namelijk al laten weten dat er aan een nieuwe Metro gewerkt wordt. Het kan dus ook zijn dat ze gewoon een grotere studio aan het worden zijn..


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box