Immortals Fenyx Rising DLC ‘De Verloren Goden’ nu verkrijgbaar

thumbnail

De derde en laatste DLC van Immortals Fenyx Rising, De Verloren Goden, is nu verkrijgbaar. Spelers verdienen nu ook beloningen via het Friend Referral Program door vrienden uit te nodigen om de game aan te schaffen.

In De Verloren Goden keren spelers terug naar het verhaal van Fenyx en hun nieuwe leven als een God. Wanneer een ramp de sterfelijke wereld treft, kiest Fenyx een nieuwe held om de balans te herstellen op aarde en de verloren goden te herenigen. Spelers verkennen Pyrite Island als Ash, een enthousiaste sterveling die Poseidon, Hades en de andere goden moet overtuigen om terug te keren naar het Pantheon.

In deze laatste DLC ontmoeten spelers nieuwe goden en monsters, ontdekken ze nieuwe gebieden vol met uitdagingen en geheimen en nemen ze het op tegen nieuwe, gevaarlijke vijanden. Als onderdeel van het nieuwe progressiesysteem hebben spelers ook toegang tot krachtige upgrades, gespecialiseerde bonussen, unieke vechtstijlen en twee gloednieuwe vaardigheden:

 • Catastrophe Quake: Een krachtige stomp die vijanden om Ash heen neerhaalt.
 • Nature’s Fury: Een energiestraal dat aan alles schade aanricht wat het tegenkomt met een toename van schade over een bepaalde tijd.

Spelers verdienen in-game beloningen via het Friend Referral Program door vrienden uit te nodigen om Immortals Fenyx Rising aan te schaffen. Uitgenodigde deelnemers die de game aanschaffen en spelen krijgen ook een beloning, het Frozen Weapon Pack.

De Verloren Goden is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. De Season Pass van Immortals Fenyx Rising bevat drie uitbreidingen. Deze uitbreidingen laten spelers niet alleen kennismaken met nieuwe personages en uitdagingen, maar ook met nieuwe werelden en manieren om te spelen.

Immortals Fenyx Rising is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia, Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1923
  2 jaren geleden

  Ziet er leuk uit, ik kende het spel niet.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx