Hogwarts Legacy is nu verkrijgbaar voor alle platforms

thumbnail

Warner Bros. Games heeft aangekondigd dat Hogwarts Legacy, de veelgeprezen open-wereld RPG en #1 verkopende nieuwe release van 2023, nu officieel verkrijgbaar is voor alle platforms, waaronder PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, pc via Steam en Epic Games Store en nu ook Nintendo Switch.

Hogwarts Legacy nodigt spelers uit op een epische reis als vijfdejaarsstudent aan Zweinstein met een zeldzame gave om oude, krachtige magie te gebruiken. Onder begeleiding van de Wizard’s Field Guide en de unieke aanwijzingen van leraren en andere personages ontdekken de fans een interessant verhaal vol spannende uitdagingen en mysteries. Ontwikkeld door Avalanche Software en uitgegeven door Warner Bros. Games onder het label van Portkey Games, introduceert Hogwarts Legacy een origineel verhaal waarin de spelers centraal staan in hun eigen tovenaarsavontuur.

Hogwarts Legacy, uitgegeven door Warner Bros. Games onder het label Portkey Games en ontwikkeld door Avalanche Software, is een meeslepend, actie-, open-wereld rollenspel dat zich afspeelt in de tovenaarswereld van de 19e eeuw. Vanaf het vijfde jaar beginnen spelers aan een reis door nieuwe en bekende locaties, verkennen en ontdekken ze magische beesten, maken ze drankjes, beheersen ze het uitspreken van spreuken, upgraden ze talenten en passen ze hun personage aan om de heks of tovenaar te worden die ze willen zijn.

Op 10 februari 2023 verscheen Hogwarts Legacy op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Daarna, op 5 mei 2023, verscheen de game op PlayStation 4 en Xbox One. De game is vanaf vandaag ook verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  reddevilhhw
  Lid
  1397
  25 dagen geleden

  Net aangeschaft tijdens de steam summer sale 🙂


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx