Hi-Fi RUSH, de bekroonde ritme-actiegame, is nu verkrijgbaar op PS5

thumbnail

Rock erop los met de megahit Hi-Fi RUSH van Bethesda Softworks en Tango Gameworks, nu verkrijgbaar voor PlayStation 5-consoles. Na meer dan 20 perfecte scores van critici tijdens de oorspronkelijke lancering op Xbox Series X/S en pc en een vermelding in meer dan 50 “Best of 2023”-lijsten, kunnen PlayStation-spelers nu op de maat van de beat de strijd aangaan in een over-the-top ritme-actiegame in een kleurrijke wereld waarin alles draait om de beat van de muziek. De game wordt vandaag gelanceerd met alle updates en spelmodi die na de lancering zijn verschenen, waaronder de Arcade Challenge! Update!, met twee extra speltypen: BPM Rush! en Power Up! Tower Up!

Bekijk hier de trailer om de lancering van vandaag te vieren:

In Hi-Fi RUSH vechten wannabe rockster Chai en een groepje buitenbeentjes tegen een kwaadaardig robotbedrijf in een wereld waarin alle actie synchroon loopt met de beat. Elke slag, afwering, ontwijking, sprong en nog veel meer wordt automatisch gesynchroniseerd met de muziek, waardoor de gameplay niet alleen opwindend maar ook zeer meeslepend is. De bewegingen van een speler worden niet gedicteerd door de muziek zoals in een traditionele ritmegame – spelers hebben de vrijheid van een volledige actiegame. Door je bewegingen op het ritme van de muziek in te voeren, worden de aanvallen van de speler samen met de muziek versterkt.

Hi-Fi RUSH bevat gelicenseerde nummers van iconische rockbands als Nine Inch Nails en The Black Keys en is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc met Xbox Game Pass en via de Microsoft Store, Steam en de Epic Games Store. Ga voor alle details naar Bethesda.net op: https://bethesda.net/en/article/4iL1vyFY2RhDYTRhxl8dWa/hi-fi-rush-playstation-5-launch

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx