Halo 3, Mass Effect en PGR4 dalen in prijs

thumbnail

Goed nieuws voor de mensen die graag in de budgetbakken rondkijken. Games voor de Xbox 360 worden namelijk goedkoper. Het gaat om een drietal toppers uit het verleden te weten Halo 3, Mass Effect en Project Gotham Racing 4 die vanaf volgende week als Xbox Classics in de winkels zullen liggen. De prijs voor deze games zullen ongeveer gehalveerd worden tot rond de 30 Euro. Tevens zullen we de games in een nieuw doosje zien (Xbox classic box). De games scoorden in het verleden allemaal erg goed bij de gamers en een prijsverlaging is dan ook voor de mensen die het drietal games nog niet in bezit hebben een interessante mogelijkheid tot aankoop.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  10 maanden geleden

  Halo 3 voor 15 euro bij een Engelse game winkel, maar mag vast geen reklame maken 😉 I love my creditcard. Buitenland daar zijn de echte koopjes te vinden.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  10 maanden geleden

  ja, webshops, dan heb je het ook over iets wat via internet gaat en die zijn naar mijn mening al 9 v/d 10 keer goedkoper. Halo 3 zie ik elders in de winkelrekken voor 30 euri’s liggen… ongeveer de helft eraf voor Halo 3? kan interessant worden dan voor sommige retailers 😛

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  10 maanden geleden

  ik zag halo 3 al geruime tijd voor ong 30 euro in enkele webshops staan


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x