Sony legt uit waarom LBP en Killzone 2 niet downloadbaar zijn

thumbnail

Het is soms een beetje onduidelijk welke games Sony nu wel en welke niet beschikbaar stelt via het PlayStation netwerk. Zo zijn SOCOM: Confrontation (binnenkort ook in de EU) en Gran Turismo 5: Prologue enkele first party titels die downloadbaar zijn en online aangekocht kunnen worden, maar waarom werden Killzone 2 en LittleBigPlanet voor de PlayStation 3 niet online aangeboden? Volgens Sony is daar een simpele verklaring voor.

Zo verklaart het concern dat games als LittleBigPlanet beter gelanceerd konden worden op een disc omdat de gebruikers liever een fysiek product in de handen wilden. “Ze willen extra goodies die ze op een disc kunnen krijgen. Tevens is er de relatie tussen retailers en ons die erg gevoelig ligt, aldus Panico. “We stellen vast dat we een goede balans ontwikkelen met het aanbod van digitale distributie van content. Het is iets waarbij we per titel het een en ander overwegen,” zo lezen we via de 1UP.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  vooral dat ze de prijs van download zelfde als winkel maken is te dom voor woorden

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  en als je het spel toch niet leuk vindt kan je hem niet terug sturen

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Daarnaast behoudt een fysiek exemplaar iets van zijn waarde, waardoor je hem in de kast kunt zetten nadat je de game hebt uitgespeeld, of desnoods verkopen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik vind die downloadbare content maar niks :weird: Je kunt beter gewoon je dingen kopen in de winkel dan heb je er nog een hoesje bij en een boekje… Dan heb ik toch meer waard voor je geld. En je krijgt alleen maar en niet af gewerkt spel. En ze voegen een dag later nog even content voor het spel in de store…. dit zijn gewoon stomme verkoop acties! Hoe kan de mens zich zo laten belazeren ik begrijp dat niet. Breng gewoon volledige spelen uit een update vind ik okay maar ga dan niet een spel uit brengen en… Lees verder »


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box