Hades komt naar PlayStation en Xbox; Private Division brengt fysieke edities uit

thumbnail

Ga er eens goed voor zitten en neem een slok van je kostbare ambrozijn. Het is tijd om op te klimmen uit de Onderwereld!

Vandaag hebben Supergiant Games en Private Division onthuld dat Hades, winnaar van meer dan 50 Game of the Year-awards, op 13 augustus 2021 verkrijgbaar zal zijn op PlayStation 5 en PlayStation 4 en Xbox X|S en Xbox One. De fysieke versie van Hades bevat extra bonusitems, wordt uitgebracht door Private Division en is nu verkrijgbaar als pre-order in de Private Division-winkel en bij verschillende verkooppunten voor € 29,99 (adviesprijs).

De fysieke editie van Hades bevat een boekje met tekeningen van Jen Zee, de art director van de game, en een code die kan worden ingewisseld voor de soundtrack van Hades. De eerste oplage van de winkelversies voor PlayStation en Xbox heeft een unieke cover met opvallende details van metaalfolie in de afbeelding, perfect voor wie een uniek stuk wil toevoegen aan zijn of haar gameverzameling.

Als je Hades op PlayStation 5 en Xbox Series X|S speelt, levert dat een technische boost op, waarbij alle actie in 4K en met een beoogde 60 fps in beeld wordt gebracht. De Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game draaien op 1080p bij een beoogde 60 fps. Daarnaast biedt Hades verbeterde controller-trillingen en verlichting op de PlayStation 5 DualSense-controller.

De PlayStation 4-versie van Hades, zowel fysiek als digitaal, bevat een gratis upgrade naar de digitale PlayStation®5-versie. De Xbox-versies van Hades ondersteunen Smart Delivery, waardoor je toegang hebt tot zowel de Xbox One-versie als de Xbox Series X|S-versie.

Fysieke winkelversies worden uitgebracht door Private Division. Voor meer informatie over Hades kun je je abonneren op onze YouTube, ons volgen op Twitter, een fan worden op Facebook, je aansluiten bij onze Discord-server en PlayHades.com bezoeken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box