Red het universum met Marvel’s Guardian of the Galaxy op 26 oktober

thumbnail

Tijdens de SQUARE ENIX PRESENTS digital-showcase onthulden Eidos-Montréal and SQUARE ENIX Marvel’s Guardians of the Galaxy, een gewaagde, verhalende third-person actie-avonturengame die een origineel verhaal combineert met flitsende gameplay voor één speler. Marvel’s Guardians of the Galaxy wordt ontwikkeld door Eidos-Montréal in samenwerking met Marvel Entertainment en verschijnt op 26 oktober 2021 voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One-consoles en pc, en als stream via GeForce NOW.

Stap in de jetlaarzen van Star-Lord voor een wilde rit door de kosmos in deze frisse kijk op Marvel’s Guardians of the Galaxy. Met de onvoorspelbare Guardians aan je zijde, knal je je een weg van de ene naar de andere explosieve situatie, omringd door zowel originele als bekende Marvel-personages die strijden om het lot van het universum. Dit gaat je lukken. Waarschijnlijk.

“Het Eidos-Montréal-team voelt zich vereerd om samen met onze vertrouwde medewerkers bij Marvel Entertainment aan zo’n iconische franchise te mogen werken”, zegt David Anfossi, studiohoofd van Eidos-Montréal. “Onze teams staan erom bekend dat ze graag terugkeren naar bekende IP’s om er een eigen draai aan te geven met nieuwe verhalen en art. Zoals jullie zullen merken, is dat precies wat we met Marvel’s Guardians of the Galaxy gaan doen.”

Marvel’s Guardians of the Galaxy is gemaakt door het ervaren Eidos-Montréal-team, dat nauw samenwerkt met Marvel Entertainment om spelers een originele en authentieke ervaring te bieden, geïnspireerd door meer dan 50 jaar aan Guardians of the Galaxy-verhalen. Deze unieke, door de comics beïnvloede draai aan de Guardians of the Galaxy neemt spelers mee op een ruige reis door het heelal, waarbij Peter Quill en de Guardians onbedoeld de eerste en laatste verdedigingslinie van de Melkweg worden.

“Onze Guardians-franchise wordt gekenmerkt door een mix van sci-fi, familiedrama, een rock-‘n-roll-houding en een edgy vormgeving,” aldus Jay Ong, EVP en hoofd van Marvel Games. “We vinden het geweldig om samen te werken Eidos-Montréal, omdat we weten dat zij het team zijn die deze kernwaarden van de franchise goed kunnen uitwerken. De focus van het team om onze populaire bende buitenbeentjes tot leven te wekken is duidelijk voelbaar in Marvel’s Guardians of the Galaxy. We zijn verheugd dat onze fans dit in oktober kunnen spelen.”

Gebruik de dynamische vechtstijl van Star-Lord om vijanden te verdelgen met zijn Element Blasters en doe een beroep op de unieke vaardigheden van elke Guardian om een enorme verscheidenheid aan interplanetaire vijanden te verslaan. Als zelfverklaarde leider van de Guardians of the Galaxy moeten spelers tijdens dialogen tussen Quill en de Guardians ook ingrijpende keuzes maken die de banden binnen deze disfunctionele familie verder versterken.

Ten slotte zou Marvel’s Guardians of the Galaxy niet compleet zijn zonder een geweldige soundtrack om op te rocken terwijl je in de Milano door de ruimte vliegt. Daarom zit de game boordevol klassieke hits uit de jaren 80 en originele tracks.

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 voor de PlayStation®5-console, PlayStation®4-console, Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles, en digtaal voor pc, en als stream via GeForce NOW. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor de Standard en de Deluxe Editions. Voor alle details over pre-order items en meer informatie over Marvel’s Guardians of the Galaxy, zit je goed op onze officiële website en sociale netwerken.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  917
  1 maand geleden

  Lijk me heel tof.Naast de kwaliteit hoop ik ook dat de focus offline ligt en niet online net als bij de avengers game.Heb daar uiteindelijk niet zo veel tijd in gestopt als eerst gedacht.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box