Gotham Knights Villains Trailer onthult Harley Quinn, Clayface en release

thumbnail

Warner Bros. Games en DC hebben vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor Gotham Knights, de aankomende open-wereld actie RPG in ontwikkeling door Warner Bros. Games Montréal. De video onthult twee DC-superschurken – het meesterbrein en de criminele beïnvloeder Harley Quinn en de gedaanteverwisselende kolos Clayface, die beide deel uitmaken van het enorme criminele element dat de stad in Gotham Knights bedreigt, samen met de koelbloedige Mr. Freeze en het geheime en sinistere Court of Owls. De trailer biedt ook een kijkje op Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin in actie terwijl de vier knights het opnemen tegen deze angstaanjagende vijanden en ze proberen een kwetsbaar Gotham City te beschermen.

Bovendien is de lanceringsdatum van Gotham Knights verschoven naar 21 oktober 2022, waardoor spelers vier dagen eerder in actie kunnen komen wanneer de game wereldwijd wordt uitgebracht op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Om de Gotham Knights – Official Villains Trailer te bekijken, ga naar :

Gotham Knights bevat de Batman-familie, waarbij spelers in de rol kruipen van BatgirlNightwingRed Hood en Robin: een nieuwe garde getrainde DC-superhelden die moeten opstaan als de beschermers van Gotham City in de nasleep van Batmans dood. Van het oplossen van mysteries die de meest duistere hoofdstukken uit de geschiedenis van de stad aan elkaar verbinden tot het verslaan van beruchte schurken in epische confrontaties: spelers komen voor een hele reeks uitdagingen te staan, terwijl ze uitgroeien tot hun eigen versie van de Dark Knight.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2644
  1 jaar geleden

  Zag ze niet meer zo snel wat doen met Clayface.Hebben alle schurken ook weer een nieuwe look gegeven.En de ijs minigun van Mr Freeze is echt heel cool.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx