Gotham Knights Launch Gameplay Trailer

thumbnail

Warner Bros. Games en DC onthulden vandaag een nieuwe gameplaytrailer voor de lancering van Gotham Knights, de aankomende actie-RPG in open wereld die op 21 oktober 2022 wordt uitgebracht. De nieuwste trailer bevat beeldmateriaal uit het spel en tussenfilmpjes van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin in actie terwijl ze het opnemen tegen de opkomende criminele onderwereld in Gotham City. Ook is er een nadere blik op enkele van de beruchte DC-superschurken die de spelers zullen tegenkomen in Gotham Knights, waaronder Mr. Freeze, Harley Quinn, Clayface en de mysterieuze Court of Owls. Daarnaast toont de video diverse krachtige acties die spelers kunnen uitvoeren om vijanden uit te schakelen terwijl ze samen met vrienden spelen in de online coöperatieve modus van het spel.

Gotham Knights wordt op 21 oktober 2022 wereldwijd gelanceerd op de PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Pre-orders ontvangen bij lancering de 233 Kustom Batcycle Skin, gebaseerd op de eerste verschijning van het voertuig in DC’s Detective Comics #233.

Gotham Knights bevat de Batman-familie waarbij spelers in de schoenen stappen van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin, een nieuwe garde getrainde DC Super Heroes die na de dood van Batman op moeten staan als beschermers van Gotham City. Van het oplossen van mysteries die de duisterste hoofdstukken van de historie van de stad met elkaar verbinden, tot het verslaan van beruchte slechteriken in epische confrontaties: spelers krijgen te maken met een flink arsenaal aan uitdagingen wanneer ze uitgroeien tot hun eigen versie van de Dark Knight.

Ga voor meer informatie over Gotham Knights naar GothamKnightsGame.com of volg ons online via Twitter (@GothamKnights), YouTube (GothamKnights), Instagram (@GothamKnights), Facebook (GothamKnights) en Discord (GothamKnights). Om meer te weten te komen over het verhaal achter de gebeurtenissen in het spel, mag je DC’s zesdelige prequelreeks, Batman: Gotham Knights – Gilded City, die verschijnt op 25 oktober, niet missen. Elk deel bevat een code die je kunt inruilen voor een item in het spel; deel #1 bevat een code voor een exclusieve ‘BOSO22’ Batcycle-skin. Het digitale abonnement op het DC UNIVERSE INFINITE-platform biedt een ongelooflijke selectie van verhalen met alle Gotham Knights-gamepersonages; ga voor meer informatie en een gratis demo (indien van toepassing) naar DCUniverseInfinite.com. DC UNIVERSE INFINITE is niet bedoeld voor kinderen en is niet beschikbaar in alle landen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx