GIGABYTE introduceert AORUS pro-gaming laptops met een wereldklasse koelsysteem

thumbnail

Afkomstig van het toonaangevende PC-merk GIGABYTE Technologies, blijft het vooraanstaande gaming merk AORUS gaming fans van over de hele wereld bedienen. AORUS de leider in de gaming-industrie op het gebied van laptops door de lat steeds hoger te leggen en het doorbreekt van prestatiebarrières. De combinatie van vakmanschap en het gebruik van brute kracht zorgt ervoor dat AORUS de nieuwe standaard zet voor“ prestaties onderweg voor pro’s” met deze robuuste, licht van gewicht, en makkelijk mee te nemen laptops. AORUS domineert ook in 2020 de gaming-industrie door de introductie van de gloednieuwe mid-range AORUS 5 vB en AORUS 7 vB, uitgerust met de nieuwe 10th generation Intel Core i7 processor, dankzij de premium en onderscheidende behuizing en ongeëvenaarde prestatiekenmerken als basis. Beide nieuwe leden van de AORUS-familie zijn makkelijk mee te nemen, hebben een verbeterde thermaal koelsysteem, 144Hz high-speed refresh en wijde gamma display en vegen daarmee op indrukwekkende wijze de concurrentie van de tafel. ”Wij richten ons op het leveren van uitzonderlijke visuele ervaringen en tegelijkertijd bieden wij prestatiegerichte gamers een overweldigende, visueel meeslepende en zeer intense game-ervaring. Bovendien zijn deze flagship laptops betaalbaar en een goede keuze voor gebruikers die hun laptop overdag voor werk gebruiken en er ’s avonds mee gamen”, aldus Steven Chen, vice-president GIGABYTE Mobility Business Center.

WINDFORCE Cooling System | Koel wanneer het nodig is
Het is algemeen bekend dat de processor (CPU) en de grafische kaart (GPU) veelal de oorzaak zijn voor oververhitting in gaming laptops. Zo worden steeds meer hoogwaardig presterende gaming laptops geproduceerd die “licht en dun” zijn zonder een fatsoenlijk koelsysteem. Dit compromis veroorzaakt onverwachte oververhittingsproblemen, zoals lag, dalende gebruiksduur en een kortere levensduur van componenten. Het koelsysteem van de AORUS 5 vB en AORUS 7 vB zijn voorzien van de WINDFORCE cooling technology. Deze techniek zorgt voor de CPU en GPU door meer dan 150W aan effectieve hitte af te voeren met vier geoptimaliseerde heat pipes en heat sinks. Dit zijn de koelprestaties voor gamers die moeiteloos willen winnen.

(AORUS 5 vB en AORUS 7 vB zijn beiden uitgerust met grote ventilatoren en 4 heat pipes)

Je bent één met de game | GeForce RTX x 144Hz Ultra-Fast Display
De AORUS 5 vB and AORUS 7 vB zijn uitgerust met de NVIDIA GeForce RTX 20 series grafische kaart. Deze kaart ondersteunt Real Time Ray Tracing en DLSS technologie dat de algemene prestatie verbetert terwijl een lager vermogensverbruik en temperatuur wordt behouden. Gamers zullen zeldzame functies ontdekken zoals het IPS FHD display dashboard en de ultrasnelle 144Hz refresh rate dat scherpe en anti-ghosting beelden produceert, speciaal voor FPS gamers die de leiding willen nemen voordat de game goed en wel gestart is.

(GeForce RTX met IPS grade 144Hz display brengt de tegenstanders ten val)

Nieuwste 6 cores 10e generatie mobiele processor | Intel Core i7-10750H
Een van de belangrijkste upgrades is de toevoeging van de nieuwste 10th gen Intel Core i7-10750H processor. Met 6 cores en tot 5.0GHz Boost clock ervaren gamers tien keer meer kracht wanneer zij AAA-games spelen. Daarnaast maakt GIGABYTE de reputatie waar omtrent kwaliteitsgarantie en bezuinigen ze nooit op andere onderdelen, door samen te werken met wereldwijd geroemde hardware vernieuwers voor DDR4-2933 geheugen, 2 M.2 SSD + 1 HDD opslagsysteem en bliksemsnel Wi-Fi 6 internet. Gamers staat een soepele, robuuste en stabiele game-/werkervaring te wachten, altijd klaar voor elk type slagveld, of dit nu in de vergaderkamer of tijdens een grote raid is.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box