GeForce RTX-gamers krijgen de ultieme ervaring in Cyberpunk 2077: UE

thumbnail

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition bevat elke gameplay-update en alle eerder uitgebrachte content in één uitgave – inclusief de nieuwste, veelgeprezen spionagethrilleruitbreiding Phantom Liberty. GPU’s en laptops uit de GeForce RTX 40-series zorgen voor de ultieme Cyberpunk-ervaring met volledige ray tracing, NVIDIA DLSS 3.5 met Ray Reconstruction en NVIDIA Reflex.

CD PROJECKT RED en NVIDIA brengen pc-gaming naar nieuwe hoogten

CD PROJECKT RED en NVIDIA hebben samengewerkt om van Cyberpunk 2077 een technologische showcase te maken, en geven een kijkje in de toekomst van pc-gaming.

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition is het complete pakket, inclusief elke update, add-on en in-game item die CD PROJEKT RED ooit voor de game heeft uitgebracht. Pc-gamers met GeForce RTX grafische kaarten kunnen alle content van Cyberpunk 2077: Ultimate Edition ervaren met de ongelooflijke technische en grafische verbeteringen die NVIDIA en CD PROJEKT RED voor en na de release samen hebben ontwikkeld, waaronder:

Al deze verbeteringen, samen met engine-optimalisaties, extra technische features en NVIDIA’s afgestemde Game Ready Drivers zorgen voor de definitieve Cyberpunk 2077: Ultimate Edition pc-ervaring, met toonaangevende prestaties, ongeëvenaarde beeldkwaliteit en adembenemende volledig ray traced gameplay die alleen kan worden ervaren bij hoge framerates met maximale instellingen op GeForce RTX 40-series grafische kaarten. Gamers kunnen ook Cyberpunk 2077: Ultimate Edition vanuit de cloud streamen met dezelfde technologieën als bezitters van een GeForce RTX 40-series videokaart op NVIDIA GeForce NOW Ultimate

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx