Forza Horizon 5 krijgt een DLSS 3 performance-upgrade

thumbnail

Met meer dan 280 games en apps die momenteel al met DLSS-technologie worden ondersteund, is het duidelijk dat NVIDIA’s kunstmatige intelligentietechnologie in een rap tempo wordt toegepast. DLSS 3 versnelt zelfs de prestaties in 29 vrijgegeven games, een zeven keer zo hoge adoptiesnelheid als die van DLSS 2 in de zes maanden na de release. Na GDC 2023 hebben alle ontwikkelaars nu toegang tot de DLSS 3-plugins en NVIDIA Streamline om de AI-technologie aan hun games toe te voegen. Daarnaast worden de hulpmiddelen voor pers om DLSS 3 goed te kunnen beoordelen verbeterd.

Deze week wordt de lijst met DLSS-games verder uitgebreid met Forza Horizon 5, Deceive Inc., Tchia, Gripper, Smalland: Survive the Wilds en Last of Us Part I.

Forza Horizon 5 krijgt vandaag een DLSS 3 prestatie-upgrade
Forza Horizon 5 coureurs, start jullie motoren! DLSS 2 versnelt de gameplay in Forza Horizon 5 sinds november 2022, waarbij 84% van de RTX-gamers speelt met DLSS AAN. De nieuwe update komt vandaag uit en brengt DLSS 3 en Reflex-ondersteuning naar Forza Horizon 5. Wanneer DLSS 3 is geactiveerd, kunnen GeForce RTX 40 Series GPU’s de 120 FPS-barrière doorbreken bij 4K met elke instelling op het maximale.

Vijf nieuwe games met DLSS 2 
Nu DLSS 2-plugins beschikbaar zijn voor zowel Unreal als Unity en de integratiedocumentatie openbaar beschikbaar is op de NVIDIA Developer webpagina, kan DLSS 2 in slechts één dag aan games worden toegevoegd, waardoor miljoenen GeForce RTX-gamers een superieure ervaring krijgen. Dit integratiegemak en de enorme install base maken het een no-brainer voor ontwikkelaars om het te integreren, wat leidt tot een enorme golf van DLSS 2-adoptie, in alles van AAA-blockbusters tot indie titels ontwikkeld door één persoon.

De meest recente DLSS 2-games zijn:

 • Deceive Inc. – nu beschikbaar met DLSS 2
 • Tchia – nu beschikbaar met DLSS 2
 • Smalland: Survive the Wilds – lanceert morgen in Early Access met DLSS 2 (29 maart)
 • Last of Us Part 1 – komt vandaag uit met DLSS 2-ondersteuning
 • Gripper – krijgt deze week een DLSS 2-upgrade (29 maart)
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx